'Hayata İz Bırak' çağrısı

'Hayata İz Bırak' çağrısı

'Hayata İz Bırak' çağrısı

Yoğun ve yıpratıcı yaşam şartları pek çok insanın hayatını çevrelemiş olsa da herkes hayata iz bırakacak gücün kendisinde var olduğunu bilir. Fakat tüm çabalara rağmen insanları frenleyen engeller, bu gücün ortaya çıkmasının önüne geçer.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

İnsanların içlerindeki gücü keşfetmesi, yapmayı hayal ettikleri başarılara ulaşması ve hayata iz bırakmasını sağlayacak araçları geliştiren Samsung Electronics Türkiye, yeni telefonu Galaxy Note9 için hazırladığı reklam kampanyası ile hayatında engellerle karşılaşan herkesi o engelleri yıkmaya çağırıyor. #hayataizbırak mottosuyla yola çıkan Samsung Electronics, başkalarına ilham kaynağı olacak başarılar elde etmek isteyen insanlara sesleniyor ve Galaxy Note9'un yüksek performansı sayesinde başarıya giden yoldaki engellerin kalkmasına yardımcı oluyor.

2018110116032883285.jpgSamsung'tan 'Hayata İz Bırak' çağrısı

3 filmden oluşan kampanyanın ilk filminde, bir kurumsal firma çalışanının, çalıştığı şirketi zor durumdan kurtarma hikayesi anlatılırken, diğer iki filmde kendi hayalini gerçekleştirmek isteyen bir girişimci adayı ile çalıştığı tasarım şirketinde kanıtlamak isteyen bir tasarımcının iç dünyaları ve başarı hikayeleri aktarılıyor.

Samsung Dijital Pazarlama Ekibinin ana mesaj ve pazarlama stratejisine katkıda bulunduğu, prodüksiyonunu PToT'nin ve yönetmen Çağatay Kaya'nın üstlendiği filmlerin ve kampanyanın kreatif çalışmalarının altında Cheil Türkiye'nin imzası bulunuyor.

Samsung'un hazırladığı video çalışmalarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=zQValoVJ4tY
https://www.youtube.com/watch?v=LYNQbSkB1ws
https://www.youtube.com/watch?v=U6bmBUmKPlI

Önceki HaberBentley elektrikli bir araç sunmayı planlıyor Sonraki HaberWindows 10 Güncellemeleri Artık Rağbet Görmüyor
Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2018, 01:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER