Honor 20 ölüyor mu?

Huawei'nin yan kuruluşu olan Honor markasının yeni telefon modeli Honor 20 Pro da dahil olmak üzere yeni modeller yakında ülkemizde de satışa çıkacak.

Honor 20 ölüyor mu?

Huawei'nin yan kuruluşu olan Honor markasının yeni telefon modeli Honor 20 Pro da dahil olmak üzere yeni modeller yakında ülkemizde de satışa çıkacak. Ancak son zamanlarda ABD'nin zor zamanlar yaşattığı Huawei markasının satış oranlarında önemli düşüş beklemesi, akıllara Honor 20 modellerinin de tehlikede olup olmadığını getirmiş durumda.

Yeni Macbook'lar yolda

Hatta Huawei'nin, Honor 20 modellerini, satışa başlamasının üzerinden çok geçmeden geri çekeceğine yönelik iddialar da farklı kaynaklardan ortaya çıkmakta gecikmedi. Yetkililerden konuyla ilgili açıklama gelmekte gecikmedi.

Gelen açıklamaya göre Honor 20 serisi küresel pazarda geri çekilmeyecek, hatta bunun yerine firma telefonları daha agresif bir şekilde teşvik edecek. Elbette bunun nasıl olup olmayacağını zaman gösterecek.

İşler Honor için nasıl yürür kestirmesi güç, ancak Huawei'nin telefon satışlarında uluslararası akıllı telefon pazarında yüzde 40 ila yüzde 60 arasında düşüş bekleniyor.

Önceki HaberYeni Tesla Model S Kameraya Yakalandı! Sonraki HaberYıldız Holding'den Girişimcilere Fırsat
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER