HONOR Magic Earbuds geliyor!

HUAWEI Technologies çatısı altında gençlere karşın teknolojik ürünleriyle layık yaratan HONOR, zeki yaşam stratejisi zarfında bütün pazarlarda mahsul portföyünü genişletmeye devam ediyor.

HONOR Magic Earbuds geliyor!

HUAWEI Technologies çatısı altında gençlere karşın teknolojik ürünleriyle layık yaratan HONOR, zeki yaşam stratejisi zarfında bütün pazarlarda mahsul portföyünü genişletmeye devam ediyor. HONOR'un ilk aktif şamata müdahale etme özellikli kablosuz kulaklığı olan HONOR Magic Earbuds, 16 Haziran'da Türkiye'de tüketicilerle buluşacak.

Etkin şamata müdahale etme teknolojisi, dokunmatik kontroller ve yüksek ses kalitesini, Bluetooth 5.0 bağlantısı ile kablosuz şekilde sunan HONOR Magic Earbuds, Türkiye'de inci beyazı ve açık mavi renk seçenekleriyle sunulacak.

Şehrin gürültüsüne son verin

HONOR Magic Earbuds, barındırdığı iki farklı mikrofon doğruca 32dB'e kadar çevre gürültüsünü alıkoymak için Hibrit Etkin Gürültü Müdahale Etme teknolojisini kullanır. Bu sayede trafik, toplu nakliye, ofis, uçak gibi çok fazla beğenilmeyen sesin bulunduğu ortamlarda, dinlediğinize odaklanmanızı sağlar. Bu şekilde en sevdiğiniz şarkılardaki en ince detayları kaçırmaz, telefon görüşmelerinde ise karşınızdakini net bir şekilde duyarsınız.

Rüzgârlı havada bile sesiniz tertemiz

İçerisinde bulunan üç mikrofon doğruca Magic Earbuds'la yapacağınız görüşmelerde sesiniz karşı tarafa yüksek kalitede aktarılır. Yoğun esinti ya da arkadaki plan gürültüsü yer alan yerlerde bile, özenle yerleştirilmiş üç mikrofon, sesinizin akıcı şekilde iletilmesine asistan olur. Bu Nedenle telefonla konuşmanın olası olmadığı ortamlarda bile HONOR Magic Earbuds ile rahatça sohbetinize devam edebilirsiniz.

Uzun pil ömrü ve üstelik

Aktif gürültü müdahale etme (ANC) özelliğine sahip kablosuz kulaklıklar için pil ömrü genellikle kısadır. Ancak HONOR Magic Earbuds, ANC özelliği açık şekilde 3 saate kadar aralıksız müzik dinleme, 2 saate değin da aralıksız konuşmaya yetecek dek batarya ömrü sunar. Hem yük kutusunun pil ömrüyle birlikte bu süre 13 saate değin çıkar. Uzun pil ömrünün yanında akıllı dokunmatik kontrollere de sahip olan Magic Earbuds, EMUI 10 işletim sistemli telefonlarda da otomatik olarak çarçabuk kullanılabiliyor. Kutusunda üç ayrı boyda silikon sırık ile sunulan HONOR Magic Earbuds, her kulak şekline harmoni sağlayabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER