Huawei'den "ek dokunmatik alan"

Huawei P40 serisinin tanıtımına saatler kala bu defa Huawei'nin bir başka amiral serisi Mate 40 hakkında bir sızıntı ortaya çıktı.

Huawei'den

Huawei P40 serisinin tanıtımına saatler kala bu defa Huawei'nin bir başka amiral serisi Mate 40 hakkında bir sızıntı ortaya çıktı. Buna göre Huawei, Mate 30 Pro'daki yeni halka tasarımlı kamera modülüne ek bir özellik daha katarak, Mate 40 Pro'da daha sezgisel bir kullanım deneyimi sunacak.

2020032112241982288.jpgSamsung Galaxy Note 20, Galaxy S20 ile Aynı Güce mi Sahip Olacak?Yapılan yeni bir keşif, Samsung Galaxy Note 20'nin, güç açısından Galaxy S20'den çok da fazlasını sunamayacağını söylüyor

Let's Go Digital'de yayınlanan patent örneklerine göre Mate 40 Pro'daki kamera halkası, dokunmaya karşı duyarlı yapıda tasarlanacak. Kullanıcı, halkanın üzerinde parmağını dolaştırarak telefonun sesini ayarlayabilecek, web sayfaları arasında dolaşabilecek ve kamerada zum yapabilecek.

Öte yandan bu yeni yetenek ile çağrı cevaplama özelliğinin de sağlanacağı paylaşılırken, patent örneklerinde 4'lü kamera kurulumunun yer aldığı görülüyor. Ancak bunun yalnızca kamera halkasındaki dokunmatik alan için bir patent olduğunu unutmamak lazım, kamera patente dahil değil. Yani Mate 40 Pro'da farklı bir kamera sistemi kullanılabilir.

Samsung Galaxy M31 Hediye Kampanya Süresi Uzatıldı! İşte Tüm Bilgiler!Galaxy M31 için AKG Y400 kablosuz kulaklık hediye kampanyasının süresi uzatıldı

Elbette bu patentte gördüklerimizi Mate 40 Pro'da göremeyebilir, belki de Mate 50 Pro'da bulabilir veya hiç göremeyebiliriz.

Önceki HaberApple, Coronavirüs Nedeniyle Çin'de Kapattığı Mağazalarını Açıyor  
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER