Huawei'den önemli galibiyet

Boston Consulting Group (BCG), 2005 yılından bu yana en yenilikçi 50 şirketi ortaya dahil etmemek için global inovasyon yöneticilerini araştırıyor.

Huawei'den önemli galibiyet

Boston Consulting Group (BCG), 2005 yılından bu yana en yenilikçi 50 şirketi ortaya dahil etmemek için global inovasyon yöneticilerini araştırıyor. BCG'nin en yeni raporu olan "En Reformcu Şirketler 2020: Hızlı İnovasyon Zorunluluğu", uzun vadede daha iyi performans belirten şirketlere odaklanıyor.

Bu yıl 42 sıra ansızın yükselen Huawei, sıralamada en fazla gelişme bildiren şirket oldu. Huawei listeye başta 2014 yılında 50. sırada girmişti. 2015 ve 2019 yılları arasındaki süreçte Huawei, 46. ve 48. sıralarda yer almıştı.

Huawei, kullanıcıların benzer ara yüzde ayrı birimlerle etkileşime girebildiği fazla cihazlı ekosistemini geliştiriyor. Kullanıcılara fazla dağıtılmış hizmetler ve deneyimler arzetmek için "1 + 8 + N" stratejisi ile birlikte Huawei, teknolojik yeniliklerin tüm potansiyeline izin verecek ve sektörü iki kilit alanda (mobil birimler ve bulut) öne çıkaracak.

Huawei, kullanıcılarına daha artı uygulama arzetmek için dünyanın en iyi uygulama geliştirici şirketleri ile meslek birliği içerisinde sürekli çalışıyor. Şirket keza, dünya çapında zeki tatbik deneyimini yaygınlaştırmak, ekosistemi genişletmek ve AppGallery üstünde ortak kastetmek için durmadan küresel geliştiricileri işe alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER