HUAWEI, Fortune 500'de 61!

Fortune 500 listesi, diğer şirket listelerinden farklı olarak şirketlerin büyüklüğünü, gelirini ve karını değerlendirerek hazırlanıyor.

HUAWEI, Fortune 500'de 61!

Fortune 500 listesi, diğer şirket listelerinden farklı olarak şirketlerin büyüklüğünü, gelirini ve karını değerlendirerek hazırlanıyor. Fortune 500 listesi yıllar içerisinde şirketlerin kendi güçlerini ölçmek, uluslararası arenada ne kadar rekabetçi olabileceklerini görmek ve potansiyel rakiplerini analiz etmek için en doğru başvuru kaynağı oldu.

Microsoft'tan gizemli patent!

Huawei Tüketici Elektroniği 11 sıralık bu yükselmeyi gelirlerindeki yıllık yüzde 22 ve karlılığındaki yıllık yüzde 27,5'lik artışlar ile gerçekleştirdi.

Huawei Tüketici Elektroniği CEO'su Richard Yu, "Fortune 500 listesindeki yükselişimiz, şirketimizin 2019 yılındaki başarılarının kanıtıdır. Müşterilerimize her zaman en güncel teknolojiyi, Ar-Ge'ye yaptığımız büyük yatırımlar ve inovasyon odaklılığımız ile sağlıyoruz. Bu sayede başarılarımızı devam ettireceğiz" açıklamasını yaptı.

Önceki HaberSamsuung, Galaxy Note 10 Plus'ın Adını Sızdırdı Sonraki HaberHuawei Mate X katlanabilirde tasarım değişikliği...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER