HUAWEI Next-Image başlıyor

HUAWEI'nin geleneksel resim yarışması "Next-Image 2020", birbirinden özel beş kategoride tüm hızıyla devam ediyor.

HUAWEI Next-Image başlıyor

HUAWEI'nin geleneksel resim yarışması "Next-Image 2020", birbirinden özel beş kategoride tüm hızıyla devam ediyor. Fotoğrafı yaşam tarzı haline getiren birçok yetenekli HUAWEI akıllı telefon kullanıcısı, bu özel platformda buluşarak yeteneklerini değerlendirirken, kayda değer ödüller kazanma şansı da yakalıyor. Yarışmanın katılımcılarını 10.000 dolar para ödülünün yanı sıra, HUAWEI P40 Pro zeki telefonlar ve elektronik ödül sertifikaları bekliyor.

Yarışmada, Türkiye'den kullanım yapabileceğiniz beş ayrı kategori yer alıyor;

Yakın Uzaktan Kategorisi

HUAWEI P40 Pro'nun benzersiz zoom ve makro çekim özelliklerinden ilham alan bu kategoriye, ultra geniş açı, telefoto lens özellikleri ve makro çekimlerle bulunma mümkün. Bambaşka manzara açıları ile objeler bazen çok uzakta, ara sıra de fazla yakından son derece farklı fotoğraflara dönüşebiliyor. HUAWEI P40 Pro bu anlamda birçok kayda değer özelliği barındırıyor. Üstün zoom yetenekleri, bir zamanlar akıllı telefonla görsel olarak erişilemeyen nesneleri başarıyla yakınınıza getiriyor. Cihazın optik telefoto lensiyle, mesela uzaktan noktadaki vahşi hayvanları, onları rahatsız etmeden görüntülemek bundan böyle son derece basit. Yakın çekim laf konusu olduğunda da HUAWEI P40 Pro'nun eşsiz Makro çekim yetenekleri devreye giriyor. Artık bir çiçeğin taç yaprağı üzerindeki çiy damlası gibi en ince ayrıntıları tutmak hiç de baskı değil.

Yüzler Kategorisi

İnsan yüzü odaklı çekimlerle katılabileceğiniz Yüzler kategorisi, yüzümüzdeki hissi değişimleri ve bu değişimin benzersiz anlarını ölümsüzleştirmeyi ve paylaşmayı amaçlıyor. İnsan yüzü ayrıca barındırdığı duygular ayrıca de ortama ve ışığa tabi olarak aniden bambaşka şansın dönmesi gösterebilmesiyle, eşsiz bir görselliğe sahip. P40 Pro'nun portre modu, DSLR resim makinelerinde de yer alan Bokeh efekti eşliğinde, profesyonel düzeyde portrelere imza atmanızı sağlıyor. Selfie çekimleri için ise öbür güzellik modları, yüzünüzü farklı alanlara yönlendirilmiş gölge ve ışık seçenekleriyle tekrar fotoğraf olarak yorumlamanızı sağlıyor.

İyi Geceler Kategorisi

Yeni dönem mobil fotoğrafçılıkta, gece fotoğraflarına olan alaka de her geçen gün artıyor. Farklı bir cazibesi olan gece fotoğrafları, mehtap gibi doğal kaynakları ya da kent ışıkları gibi ayrı güzellikleri, yüksek teknoloji eşliğinde yansıtmak için bire bir. HUAWEI P40'ta yer alan gece modu, her zamankinden daha güçlü ve çekici sonuçlara imza atmanız için hazırlanmış. Bunun yanı sıra, gece modu ile karanlıkta portre çekimi yeteneği de kayda değer ölçüde artarken, bu durum portre fotoğrafçılığına yepyeni bir perspektif da getiriyor.

Merhaba Hayat! Kategorisi

Birçoğumuz hayatta bambaşka kişi ve olaylardan ilham alarak bir yeteneğimizi geliştirmeyi veya hobiler edinmeyi denemişizdir. Bu ilhamın getirisi olan duygular, bununla beraber yaşamımıza farklı heyecanlar da katıyor. Merhaba Hayat! kategorisi de bu ilham ve harekete geçme isteğinin bir yansıması olarak Next-Image 2020'deki yerini aldı. Şimdi bu özel duyguları birbirinden hoş fotoğraf karelerine dökmek, HUAWEI'nin benzersiz teknolojisi ile son derece kolay. HUAWEI P40'ın "AI Best Moment" özelliğiyle, günlük yaşamdan çekimler yapabilir ve kamera yazılımının en iyi kareyi seçeceğinden belirli olabilirsiniz. İstenmeyen objeleri tekrar P40'ın fotoğraftan kişi ya da nesne sonuç işlevi ile değil edebileceğinizi unutmayın.

Öykücü Kategorisi

Her iyi fotoğrafın ardında bir hikâye vardır. Bu hikayeleri bazen tek kare ile anlatmak kolay olmayabilir. Storyteller kategorisi, asgari 3 azami 9 kare ile yeni öykü anlatıcılarını bekliyor. HUAWEI'nin heybetli bir sensörle gelen Ultra Vision Leica kamera sistemi, "hikayeyi" bütün netliği ile gözler önüne seriyor. Yaklaşık 1 inç'lik CMOS sensörü, şimdiye kadar bir HUAWEI zeki telefonda kullanılan en büyük dedektör olma özelliğine sahip. Bu da daha artı ve daha büyük pikseller ile daha iyi görüş kalitesi, daha iyi enerjik aralık, daha içten renk ve detaylı ton üretimi anlamına geliyor.

Yarışmaya katılmak için, Next Image Awards'ın devlete ait dilekçe alanlarından biri olan Huawei Topluluğu da kullanılabiliyor. Yalnızca elektronik kayıtların kabul edileceği yarışmaya başvurular Huawei Community web sitesinden veya Huawei Next Image 2020 global sayfasından alınacak:

https://consumer.huawei.com/tr/community/details/topicId_96779/

Huawei Next Image 2020 yarışmasının global sayfasına aşağıdaki linkten ulaşılabilir:

https://gallery.consumer.huawei.com/2020/index.html#/

alımlı Next Image 2020 Ödülleri

Büyük Ödül: Yılın Fotoğrafçısı (3 iştirakçi)

10.000 dolar para ödülü HUAWEI P40 Pro (8 GB + 256 GB) zeki telefon Elektronik ödül sertifikası

Kategorinin En İyileri (15 Iştirakçi)

1.000 dolar para ödülü HUAWEI P40 Pro (8 GB + 256 GB) zeki telefon Elektronik ödül sertifikası

Umut Vadedenler (50 katılımcı)

HUAWEI P40 Pro (8 GB + 256 GB) akıllı telefon Elektronik ödül sertifikası

Mansiyon Ödülleri (5 katılımcı)

HUAWEI P40 Pro (8 GB + 256 GB) zeki telefon Elektronik ödül sertifikası
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER