HUAWEI P40 Serisi Türkiye'de!

P40 serisi, tüketiciye karşın fırsatlar ile Huawei Online Mağaza'da satışa çıktı.

HUAWEI P40 Serisi Türkiye'de!

P40 serisi, tüketiciye karşın fırsatlar ile Huawei Online Mağaza'da satışa çıktı. P40 Pro ve P40 satın alan tüketiciler, yalnızca 1TL farkla Huawei FreeBuds 3 kablosuz kulaklık; P40 lite satın alan tüketiciler ise 1TL farkla Huawei FreeLace kablosuz kulaklık sahibi oluyorlar.

HUAWEI P40 Serisi, yenilikçi, estetik, erişilebilir ve üstteki düzey bir görsel teçhizat üstüne yapı edildi. Tasarım ve teknolojinin en gelişmiş haliyle birlikte, süper yüksek tanımlı algılayıcı ve güçlü yonga setleriyle güçlendirilen HUAWEI P40 Serisi, tüketicilerin marifetli ve vizyoner fotoğraflar çekmelerine yardım etmek için tasarlandı.

Gelişmiş görsel donanıma ve mükemmel fotoğraflar karşılayan suni akıl özelliklerine sahip HUAWEI P40 Serisi, videolar için reel zamanlı Bokeh simülasyonu özelliğine de sahip. Geniş diyafram lensinin etkilerini yansıtan bu özellik, çekimlerin başlıca öğesini vurgulamaya yardımcı olmak için, görüntüye aşamalı olarak Bokeh efekti ekliyor.

HUAWEI P40 Pro

DxOMark ölçümlerine tarafından dünyanın en iyi resim kamerası seçilen HUAWEI P40 Pro'nun fotoğrafçılıkta köklü değişiklik yaratan yetenekleri, koşullar ne olursa olsun profesyonel kalitede portre veya görünüm fotoğrafları yakalamanıza, düşük ışıkta dahi mucizevi fotoğraflar çekmenize olanak tanıyor. HUAWEI P40 Pro'da kullanılan en yeni Kirin 990 5G işlemciyle zor ve sürat artık tek bir telefonda toplanıyor.

P40 Pro ile düşük ışıkta çekim yaparken daha yüksek performans elde etmek için yüksek ISO ve yüksek enstantane hızları kullanılabiliyor. Bu Nedenle en zorlu ışık koşullarında dahi fantastik fotoğraflar olmak muhtemel oluyor.

Cihazın 1/1.28 inç'lik sensörü düşük aydınlatılmış ortamlarda çekim performansını önemli ölçüde artıran 50 Megapiksellik kamera donanımına sahip. Geliştirilmiş Leica Quad kamerası, 50x değer hem dijital hem de optik SuperSensing Zoom özelliklerini teşvik etmek için, daha enerjik bir SuperSensing Cine Kamera ve 3D derinlik sezgi kamerasına sahip. Cihaz 5x optik yakınlaştırma özelliğiyle netliğini koruyan doğaüstü görseller elde etmenizi sağlıyor.

Keza HUAWEI P40 Pro'da bulunan 40 MP SuperSensing Cine Kamera, DSLR kameralarda bulunan; odak uzaklığı 18 mm'ye eşdeğer ultra geniş açısal bir lense ve 3:2 en-doruk oranını destekleyen, 1/1.54-inç sensöre sahip. Bu sensördeki pikseller, teçhizat tabanlı HDR videolar için uzun, kısa veya alışılagelmiş pozlamayla çekim yerine getirmek için ayrı ayrı ayarlanabiliyor. Üründe bulunan Sedecimpixel Fusion teknolojisi, 51200 ISO değerine kadar ışık hassasiyetini artıran ve 7680FPS ultra ağır çekim video çekiminde kullanılan 4.48µm süper pikselleri üretmek için, 16-in-1 piksel düzenlemesini destekliyor. Telefoto kamera, 4K videoların yanı sıra, yüksek çözünürlüklü zoom görüntülerini de sorunsuz yakalıyor. HUAWEI P40 Pro'da bulunan ses yakınlaştırma özelliği (Audio Zoom), kullanıcıların ses kaynağını netleştirerek daha berrak ve yüksek sesler elde etmesine de olasılık sağlıyor.

HUAWEI P40

Sektörde öncü 1/1,28 inç dedektör, 2.44 µm süper geniş piksel boyutuyla bundan böyle zeki telefon dünyasında ayrım yaratıyor. Hem RYYB renk filtresi dizisi, büyük ışık, yüksek enerjik aralık ve düşük gürültü sunuyor. 4'ü 1 arada piksel gruplama ve Octa PD Otomatik Odaklamayı destekleyen 50 MP esas kamera, etraf karmaşıklığı ve ışık koşullarına bakılmaksızın süper netlikte çekimi ve detayları baştan tanımlıyor. Yükseltilmiş ISP ve NPU ile desteklenen HUAWEI XD Fusion Engine, büyük miktarda veriyi süratli bir şekilde işleme ve gündüz veya gece her fotoğraf için piksel düzeyinde doğaüstü netliği artırma konusunda ayrıntılarıyla yetkin. Bir amiral gemisi zeki telefon özelliklerinin tümünü taşıyan HUAWEI P40 Pro'da da en yeni Kirin 990 5G işlemci kullanılıyor.

16 MP Ultra Geniş Açısal Kamera ise ultra geniş açılı çekim olanakları sunmasının yanı sıra 2,5 cm makro çekimlere de olanak tanıyor. Keza 8 MP Telefoto Kamera ile de 3x optik yakınlaştırma, 5X hibrid yakınlaştırma ve 30x azami yakınlaştırma gerçekleştirerek güzelliği uzak yakalamayı mümkün kılınıyor.

HUAWEI P40'ın Ultra Vision ve Multi-Spectrum özellikleriyle geliştirilmiş asıl kamerası, Yapay Akıl algoritmasından faydalanarak renkleri yüzde 45 daha iyi sağlıyor ve ortamdaki insanların analizini ve segmentasyonunu alıngan şekilde yapabiliyor. Piksel seviyesi geliştirme ile orijinal görüntüyü yakma, doğal renk ve bariz ayrıntılarla bitmiş canlandırıyor. Herhangi bir zamanda veya sahnede cümbür cemaat için her zaman yüksek kaliteli portre fotoğrafları çekmeye olanak tanıyor.

HUAWEI P40 lite

HUAWEI P40 lite, özgün, trend belirleyici bir matris düzenlemesine sahip dörtlü arka kamerasıyla büyük bir atılım gerçekleştiriyor. 48MP asıl kamera, çerçeveli kompozisyon teknolojisini destekliyor ve hızlı bir şekilde sırt sırta çekilen pat diye artı fotoğrafı birleştirerek şaşırtıcı renkler üretiyor. 8MP ultra geniş açı objektif, kullanıcıların daha fazla çekim yapması için 120 derece görüş açısı sunuyor ve görünüm, mimari, grup fotoğrafları için ideal özellikler taşıyor. Makro Lens ise 4 cm mesafeye yakın nesnelere odaklanarak dinç kuruluma fazla yönlülük katıyor. Dört kameralı kurulum hem daha ileri düzey portreler ve sığ bölge derinliği efektlerini simüle etmek için de AI ile çalışan bir Bokeh Lens içeriyor.

Kirin 810, sektör lideri 7nm işlemciyle üretiliyor. 8nm çiplerle karşılaştırıldığında Kirin 810, yüzde 50 daha yüksek bir transistör yoğunluğuna sahip ve yüzde 20 daha düşük şiddet tüketimi sunarak performans ve zorlama verimliliği sunuyor. Sistem üstünde yer alan yapay akıl zamanlamasıyla birlikte, sekiz çekirdekli CPU ve Mali-G52 MP6 GPU dinç hesaplama yeteneğine de sahip. Grafik ayrıntılarını işlemede en üstteki seviyede olan sistem, HUAWEI'nin kare hızı artışı ve batarya tüketimini azaltma gibi oyun merkezli en yeni GPU Turbo teknolojisini de destekliyor.

daima harekete geçmeye hazırlanmış olan P40 Lite, TÜV Rheinland sertifikalı 40W HUAWEI SuperCharge çözümünü destekleyen yüksek kapasiteli 4200mAh pil çözümünü sunuyor. Telefon yalnızca 30 dakikada yüzde 70 oranında çok miktar edilebiliyor.

HUAWEI P40 Pro, HUAWEI P40 ve HUAWEI P40 lite Fiyatları

Gümüş, Siyah ve Beyaz renk seçeneklerine sahip HUAWEI P40 Pro ve HUAWEI P40 ile Siyah, Pembe ve Yeşil renk seçeneklerine sahip HUAWEI P40 lite telefonlar, P40 Pro için 11.999TL, P40 için 8.499TL ve P40 lite için 3.199TL nasihat edilen son kullanıcı fiyatlarıyla tüketicilere sunuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER