HUAWEI Watch GT 2e'ye 5 ödül birden

Newsweek, Android Headlines, Phone Arena, Pocket Now ve Trusted Reviews göre ödüle layık görülen HUAWEI WATCH GT 2e'nin tasarımı bir önceki cins WATCH GT 2'nin klasik tasarım çizgilerini daha sportif bir yorumla barındırıyor.

HUAWEI Watch GT 2e'ye 5 ödül birden

Newsweek, Android Headlines, Phone Arena, Pocket Now ve Trusted Reviews göre ödüle layık görülen HUAWEI WATCH GT 2e'nin tasarımı bir önceki cins WATCH GT 2'nin klasik tasarım çizgilerini daha sportif bir yorumla barındırıyor. Saat yüzünün kayışından ayrıldığı geleneksel tasarımları takip etmek yerine, modern bir dış görünüş için entegre bir kayışa sahip olağan bir yuvarlak kadrana sahip. Paslanmaz çelik gövdesi, saatin kavisli siluetine ahenk karşılayan rahat, düz taç tasarımını tamamlıyor.

Watch Gt 2e için Android Headlines "Editörün Seçimi", Pocketnow "En İyi Tercih", Newsweek ve Phone Arena ve Trusted Reviews "Tavsiye Ediyor" ödüllerini verdi.

Newsweek: Huawei'nin yeni GT 2e akıllı saati, olağanüstü bir batarya ömrü ve cazibeli sportif tasarıma sahip fitness odaklı bir zeki saat. Cihaz üçüncü taraf tatbik desteği ve özelleştirme seçeneklerinin eksikliğinden azıcık mustarip olsa bile orta seviye fiyat oranı büyük bir fazla. bununla birlikte, fitness fanatikleri sağlık izleme yeteneklerinin zenginliğini sevecek. GT serisine kıymetli bir katkı karşılayan bir model.

Android Headlines: Huawei Watch GT 2e, premium inşa sunan harika bir akıllı saat. İnanılmaz pil ömrü de sunuyor ve performansı birinci sınıf. Bildirim sisteminin bir takım ciddi iyileştirmelere ihtiyacı varken, ekranının dokunmatik örneklemesi birazcık daha iyi olabilir. aynı zamanda, yazılım az kalsın her açıdan epeyce iyi.

Phone Arena: Büyük, 455mAh pil, tasarruflu kişi Kirin A1 işlemci ve düşük şiddet bitiren OLED ekran ile bu zeki saat, şirketin spor bilekliklerinin yolundan gidiyor ve çok daha fazlasını sağlıyor. Gerçek zamanlı uyku ve aktivite izleme ya da nabız değerlendirmesi gibi bütün sistemler açıkken, çok güzel bir sonuç olan günde yüzde 7-10 pil deşarjı gözlemledik.

Pocketnow: Watch GT 2e'ye çok yönü olan bir akıllı saatten ziyade sağlam bir egzersiz ve faaliyet arkadaşı almak için güvenebilirsiniz, ancak bu aslında olması amaçlanan durum. 100 egzersiz modu, dürüst yürek atış hızı ve kan oksijen seviyesi okumalarının yanı sıra uzun ömürlü pil ile Watch GT 2e'nin, Android akıllı telefonlarda fitness akıllı saati için en çekici önerimiz olmaya değerinde olduğuna inanıyoruz.

Trusted Reviews: Huawei Watch GT 2e, paranız için fazla fazla saat özelliği sunuyor. yine de hala ağırlıklı olarak fitness odaklı bir aygıt. Bu bir zeki saatten çok bir spor saati. Bu spor özellikleri çoğunlukla iyi çalışıyor ve Apple, Samsung ve Wear OS saatlerinin sunabileceği şeylerin üzerine, harika bir pil ömrüne de sahipsiniz.

HUAWEI WATCH GT2e; Grafit Siyahı, Kırmızı Lav ile Yeşil Nane renk seçenekleriyle Huawei Online Mağaza üzerinden 1.099 TL fiyatı ile satışa sunuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER