HUAWEI'ye özel teknoloji!

Çoklu Ekran Paylaşımı, sadece dizüstü bilgisayar ile zeki telefon aralarında dosya aktarımını sağlamakla kalmıyor, bununla birlikte dizüstü bilgisayar ile akıllı telefon aralarında sorunsuz bir meslek birliği de gerçekleştiriyor.

HUAWEI'ye özel teknoloji!

Çoklu Ekran Paylaşımı, sadece dizüstü bilgisayar ile zeki telefon aralarında dosya aktarımını sağlamakla kalmıyor, bununla birlikte dizüstü bilgisayar ile akıllı telefon aralarında sorunsuz bir meslek birliği de gerçekleştiriyor. HUAWEI, Windows ve Android sistemlerinin arasındaki engelleri ortadan kaldırarak cihazların birbirine bağlanması ile meslek verimliliğinde yüksek performans gösteriyor. aynı zamanda, klavye, kamera, mikrofon ve fare gibi dizüstü bilgisayar aksesuarları HUAWEI akıllı telefonun çevre birimleri olarak da kullanılabiliyor ve daha bakımlı bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Bu yeni özelliklerle, HUAWEI MateBook ve zeki telefonlarla daha basit iletişim kuran arayüzü, sürükle bırak özelliğiyle beraber, zeki telefona kaydedilmiş içeriği doğrudan dizüstü bilgisayarda görüntülemeyi de sağlıyor. Bu özellik baştan sona çalışırken telelefonu sürekli elinize alarak yaşadığınız vakit kaybını ortadan kaldırabilirsiniz. Dizüstü bilgisayara alt çevre birimlerinin, akıllı telefonlarda gezinti için de kullanılabildiği sistem, cihazlar arası geçiş yapmaksızın, mobil uygulamalara sorunsuz erişim sağlıyor. Bu yeni teknoloji, Kirin 980 ve üzeri işlemcili, EMUI 10 ve üzeri yüklü modeller EMUI 10 yüklü HUAWEI telefonlar ile birlikte HUAWEI Share özellikli ve PC Manager 10 ve daha üstteki sürümleri yüklenen MateBook modellerinin tamamında çalışıyor.

Çoklu ekran meslek birliği işlevi ile HUAWEI telefonları ve dizüstü bilgisayarları aralarında aralıksız temas kurmanın 3 yolu var. Kullanıcılar aşağıdaki yöntemlerden kendilerine yerinde gördükleri herhangi birini seçilebilirler:

NFC Temas

Kullanılan HUAWEI zeki telefonun NFC bağlantısı açılır. Telefon dizüstü bilgisayarın NFC temas bölgesine yaklaştırıldığında temas kurma bildirim ekranı açılır. Bağlantı onaylanınca Çoklu Ekran İş birliği iki cihazda da etkin olur.

QR Kod ile bağlantı

HUAWEI dizüstü bilgisayarda PC Manager uygulaması açılır. "Telefonum", "Bağlan" ve "QR Kod" seçenekleri seçilir. HUAWEI telefonda HUAWEI Tarayıcı açılıp QR kod okutulur. Dizüstü bilgisayarda temas talebine onaylama verildiğinde Çoklu Ekran İş birliği kullanılır ışık halkası gelir.

Bluetooth Bağlantı

HUAWEI telefonun bluetooth temas özelliği açılır. HUAWEI dizüstü bilgisayar üzerinden PC Manager uygulaması çalıştırılır. "Telefonum", "Bağlan" ve "Close Up Connection" seçilir. Her iki cihazda da bağlantıya onay verildiğinde Çoklu Ekran İş birliği faal olur.

Telefon görüşmeleri PC üzerinden yapılıyor

Çoklu Ekran İş birliği bağlantısı kurulduktan sonra telefon aramaları aracısız olarak dizüstü bilgisayar üzerinden cevaplanabiliyor. Kullanıcının telefonuna geçmesi gerekiyorsa, tek yapması gereken bildirim paneli üzerinde, aygıt bağlantısı'na dokunması.

Ekran kaydı

Telefonu sallayıp, 5 saniye içerisinde NFC kavrama alanı olan HUAWEI Share simgesine dokundurulduğunda telefon geçerli ekranı kaydetmeye başlar. Kaydı durdurmak için telefon ekranındaki tescil tuşuna dokunmak yeterli. Kaydedilen içerik otomatik olarak Galeri'de saklanır. Maksimum tek kayıt süresi 60 saniye olarak belirlendi.

Bütün ekosistem içinde sürekli meslek birliği

Tüm bu işlemleri yapabilen HUAWEI Çoklu ekran meslek birliği işlevi, aynı zamanda HUAWEI cep telefonu ve PC arasındaki pano kullanımını da eşitler. Bu Nedenle kullanıcılar, cep telefonları üzerinde kopyaladıkları bir içeriği PC'lerindeki bir içeriğe yapıştırabilirler. Tam tersi olarak HUAWEI dizüstü bilgisayar üzerinden kopyalanan içerik doğrudan cep telefonu içerisindeki istenilen yere de yapıştırılabilir.

Çoklu Ekran Paylaşımı Destekleyen Telefonlar Hangileri?

Çoklu ekran iş birliği özelliği, aşağıdaki HUAWEI telefonlarda ve dizüstü bilgisayarlarda destekleniyor:

HUAWEI P40 HUAWEI P40 Pro HUAWEI Mate 30 HUAWEI Mate 30 Pro HUAWEI Mate 20 HUAWEI Mate 20 Pro HUAWEI P30 HUAWEI P30 Pro HUAWEI Mate Xs HUAWEI Nova 5T

Ayrıca şu cihazlarda da çoklu ekran paylaşımı destekleniyor:

HUAWEI MateBook D 15 HUAWEI MateBook D 14 HUAWEI MateBook 13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER