Huawei'ye yeni Android çözümü

Huawei, P40 serisini piyasaya sürdüğünden bu yandan Android uygulamalarını kullanıcılarına ulaştırmak için özel bir mücadele harcıyor. Yeni uygulamalar, Huawei'nin kendi mağazası App Gallery'ye eklenmeye devam ediliyor ama bu sırada mağazada bulunmayan uygulamaları indirmek içi.

Huawei'ye yeni Android çözümü

Huawei, P40 serisini piyasaya sürdüğünden bu yandan Android uygulamalarını kullanıcılarına ulaştırmak için özel bir mücadele harcıyor.

Yeni uygulamalar, Huawei'nin kendi mağazası App Gallery'ye eklenmeye devam ediliyor ama bu sırada mağazada bulunmayan uygulamaları indirmek için de bazı yollar sunuluyor. Firmanın en son çözümü olan Huawei Petal Search uygulaması, giriş ekranınıza bir widget olarak yerleşiyor ve yazdığınız uygulamaları AppGallery ve öteki mağazalarda aratıyor. Petal arama motorunu kullanan uygulama, Google Mobil Hizmetleri yerine Huawei Mobil Hizmetleri'ni kullanan, yani Google Play Store ile gelmeyen yeni telefonları niyet alıyor.

Huawei App Gallery üzerinden indirilebilen Huawei Petal Search, giriş ekranınızda bir arama çubuğu olarak görüntüleniyor. Bu çubuğa aradığınız uygulamanın adını yazdığınızda en iyi eşleşmeler gösteriliyor. Sonuçlar, devlete ait kaynaklar, APK siteleri ve Huawei AppGallery'den getiriliyor. Tüm bu seçenekler arasından aradığınızı bulgu ihtimaliniz, sadece Huawei AppGallery'de olduğundan daha pozitif.

Arama sonucuna kadar bazı sonuçlarda Yükle düğmesi de görüntüleniyor, böylece uygulamayı aracısız olarak Petal arama menüsünden indirebiliyorsunuz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER