HyperX'ten oyunculara müjde!

HyperX'ten oyunculara müjde!

HyperX'ten oyunculara müjde!

Kingston Technology Inc'in oyunculara yönelik bölümü olan HyperX, Predator DDR4 RGB ve Predator DDR4 bellek serilerini genişlettiğini duyurdu. Predator DDR4 RGB serisinde artık 4000 MHz hıza ulaşan modeller yer alırken, HyperX Predator DDR4 belleklere ise 128 GB kapasite ve 4133 MHz frekansa kadar ulaşan modeller eklendi. HyperX bellekler, hızlı ve yüksek yoğunluklu belleklere ihtiyaç duyan PC toplayıcıları, meraklılar ve sistem entegratörleri için tasarlanıyor.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın! 2018082717024514285.jpgHyperX'ten Oyuncuları Sevindirecek Haber

Yeni Predator DDR4 RGB ve Predator DDR4 modelleri, en son Intel veya AMD işlemcilerini kullanan oyun sistemlerinin bellek ihtiyaçlarını karşılıyor.Predator DDR4 ve Predator DDR4 RGB'de yüksek performans için optimize edilmiş Intel XMP'ye hazır profiller yer alıyor. Ayrıca HyperX Predator DDR4 RGB, akıcı RGB aydınlatma efektleri sunabilen bir LED ışık çubuğuna sahip.1 Bellekler, çeşitli anakart markalarının aydınlatma kontrol yazılımlarına da uyum sağlıyor. Bunlar arasında ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync ve Asrock Polycom RGB bulunuyor. Yazılım ve anakart uyumu hakkında ek bilgiler ilgili iş ortaklarının web sitelerinde bulunabiliyor.

Predator DDR4 ve Predator DDR4 RGB serisinin, en yüksek performansı arayan yeni nesil PC meraklılarının ihtiyaçlarını karşıladığını söyleyen HyperX DRAM İş Birimi Müdürü Kristy Ernt, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Oyunculara yönelik bellekler alanında on beş yılı aşkın tecrübemiz ve HyperX kalitesiyle geliştirdiğimiz FURY, Predator DIMM veya Impact SODIMM bellekler oyun PC'lerini ve dizüstü bilgisayarlarını kurmak veya geliştirmek isteyenler için harika seçenekler sunuyor."

HyperX Predator DDR4 serisinde yüksek frekanslı ve düşük gecikme sürelerine sahip bellekler yer alıyor. Ürünler; 16 GB, 32 GB, 64 GB ve 128 GB kapasitelerde ikili, dörtlü ve sekizli kitler ve 4 GB - 16 GB kapasiteli tek modüller halinde bulunuyor. Tüm modüllerin hızları fabrikada test ediliyor. Güvenilir Predator DDR4 bellekler, üstün performansla birlikte dayanıklılık da sunuyor.

HyperX, "We're All Gamers" (Hepimiz Oyuncuyuz) sloganını ciddiye alıyor. PC'de, mobil cihazlarda veya konsolda, ister arada sırada oyun oynayan biri ister profesyonel bir oyuncu olsun, tasarlanan her bir bellek modülü, oyuncu kulaklığı, klavye, mouse veya mousepad ile beklentileri aşmayı hedefliyor.

Önceki HaberSamsung, Focus desteğini sonlandırıyor...  
Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2018, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER