İki Japon devinden büyük ortaklık

Japon NEC ve Sharp firmaları, NEC'in alt firması olan NEC Display Solutions'ı (NDS) Sharp ile  birleştirerek, ortak bir işletme kurulması konusunda anlaştılar.

İki Japon devinden büyük ortaklık

Japon NEC ve Sharp firmaları, NEC'in alt firması olan NEC Display Solutions(NDS) Sharp ile  birleştirerek, ortak bir işletme kurulması konusunda anlaştılar. Bu yeni ortak işletme, her iki firmanın güçlü yanlarını kullanarak küresel müşterilerinin görselleştirme ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlayacak.

2019092015341243085.jpgMicrosoft, Corona Virüsü Nedeniyle Bazı Office 365 İşlevlerini KısıtlıyorKüresel Corona Virüs salgını nedeniyle çevrimiçi ortak çalışma araçlarına artan talep, Microsoft'u da yeni önlemler almaya itti

NDS, çeşitli pazarlar için görsel teknoloji ve dijital işaret çözümleri sunan küresel bir sağlayıcıyken, Sharp ise profesyonel ve ticari ekranlar gibi işletme ürünleri ve yeni nesil 8K-Ultra-High Definition monitörler gibi gelişmiş teknolojileri için küresel bir geliştirici.

Yapılan basın açıklamasında NEC Display Solutions Başkanı Hisatsugu Nakatani, NEC ve Sharp arasında bir ortaklığın her iki firmanın müşterileri ve ortakları için nasıl faydalı olacağı hakkında konuştu, "Her iki firma geleceğe benzer stratejik yaklaşımlar ve yüksek kaliteli ürünlerle hazırlanıyordu. Bu birliktelik, tüm müşteri ve ortaklar için daha fazla değer getirecek."

Huawei P40 Pro Tanıtıldı. İşte Özellikleri ve Fiyatı!Huawei P40 serisinin ortanca modeli P40 Pro oluyor

Kabul edilen ortaklığın şartları dahilinde NEC, NDS'in sahipliğinin %66'sını Sharp'a aktaracak ve firma, işletmede %34'lük öz sermaye hissesi bulunduracak. Ortak kuruluş NEC markalı ürünler sunmaya devam edecek. Birleşme, bu yıl Temmuz ayında tamamlanmış olacak.

Önceki HaberPopüler Mobil Oyun Monument Valley 2 Ücretsiz Oldu, Hemen İndirin  
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER