İlk Günden Yoğun İlgiyle Karşılaşan 'Tanzim Satış Noktaları'nda Vatandaşların Oluşturduğu Manzaralar

İlk Günden Yoğun İlgiyle Karşılaşan 'Tanzim Satış Noktaları'nda Vatandaşların Oluşturduğu Manzaralar

İlk Günden Yoğun İlgiyle Karşılaşan 'Tanzim Satış Noktaları'nda Vatandaşların Oluşturduğu Manzaralar

Sebze ve meyve fiyatlarında yaşanan yoğun artış sonrasında uygulanmaya başlanan tanzim satış noktaları, vatandaşa daha ucuza sebze meyve satın alma imkanı sunuyor. İstanbul ve Ankara'da başlanan uygulama ile fahiş fiyat artışlarının önüne geçilmeye çalışılırken, vatandaşlar o uygulamaya yoğun ilgi gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Pazardaki fiyatlar için gerekirse ayar çekeceğiz. Belediyelerimiz vasıtasıyla tanzim satış yapabiliriz' açıklaması ile yürürlüğe giren tansim satış noktalarında domates, salatalık, ıspanak, patates, soğan ve patlıcan gibi sebzelerin satışı yapılıyor.

s-0ea859793cd3389aee98a762429c5943228b3e

Ucuza sebze ve meyve satılan noktalara ise vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

s-b04eecd0bc5e3bcf36788b4e1093897428ab40

İlk gününde tanzim satış noktaları hareketliydi. İrfan Değirmenci'nin vatandaşa soru sorma çabası sert tepkilerle engellenmek istendi.

İlk gününde tanzim satış noktaları hareketliydi. İrfan Değirmenci'nin vatandaşa soru sorma çabası sert tepkilerle engellenmek istendi.İlk gününde tanzim satış noktaları hareketliydi. İrfan Değirmenci'nin vatandaşa soru sorma çabası sert tepkilerle engellenmek istendi.

İstanbul'da açılan 50 civarında tanzim noktasını ziyarete giden bir diğer ekip de DW Türkçe'nin ekibiydi.

İstanbul'da açılan 50 civarında tanzim noktasını ziyarete giden bir diğer ekip de DW Türkçe'nin ekibiydi.İstanbul'da açılan 50 civarında tanzim noktasını ziyarete giden bir diğer ekip de DW Türkçe'nin ekibiydi.

Yoğun ilginin olduğu noktaları İHA ekibi de mercek altına aldı.

Yoğun ilginin olduğu noktaları İHA ekibi de mercek altına aldı.Yoğun ilginin olduğu noktaları İHA ekibi de mercek altına aldı.

Tanzim aracında salatalık 4, ıspanak 4, domates 3, patlıcan 4,buçuk, biber 6, patates ve soğan 2 liradan satılırken vatandaşlar ürünlerden en fazla 3 kilogram alabiliyor.

Tanzim aracında salatalık 4, ıspanak 4, domates 3, patlıcan 4,buçuk, biber 6, patates ve soğan 2 liradan satılırken vatandaşlar ürünlerden en fazla 3 kilogram alabiliyor.Tanzim aracında salatalık 4, ıspanak 4, domates 3, patlıcan 4,buçuk, biber 6, patates ve soğan 2 liradan satılırken vatandaşlar ürünlerden en fazla 3 kilogram alabiliyor.

Yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ucuza sebze ve meyve almaya çalışırken kimisi uygulamayı destekledi kimisi ise eleştirdi.

Yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ucuza sebze ve meyve almaya çalışırken kimisi uygulamayı destekledi kimisi ise eleştirdi.Yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ucuza sebze ve meyve almaya çalışırken kimisi uygulamayı destekledi kimisi ise eleştirdi.

Uzun kuyruklar oluşan noktalarda vatandaşlar ürünlere kavuşabilmek için saatlerce beklemek zorunda kaldı.

Uzun kuyruklar oluşan noktalarda vatandaşlar ürünlere kavuşabilmek için saatlerce beklemek zorunda kaldı.Uzun kuyruklar oluşan noktalarda vatandaşlar ürünlere kavuşabilmek için saatlerce beklemek zorunda kaldı.

Çekmeköy'de tanzim satış noktası kuyruğu...

Çekmeköy'de tanzim satış noktası kuyruğu...Çekmeköy'de tanzim satış noktası kuyruğu...

''Çocukluğumda tüp kuyruğu vardı; şimdi soğan kuyruğuna girdik, değişen bir şey yok''

''Çocukluğumda tüp kuyruğu vardı; şimdi soğan kuyruğuna girdik, değişen bir şey yok''''Çocukluğumda tüp kuyruğu vardı; şimdi soğan kuyruğuna girdik, değişen bir şey yok''
Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER