Infortrend Technology’den sağlık sektörü için veri depolama çözümü

Kurumsal depolama sağlayıcı Infortrend Technology, hastane radyoloji bilgi sistemini (RIS) güçlendirerek kesintisiz operasyonlar sağlayan depolama çözümünün HA (high availability - yüksek kullanılabilirlik) hizmetini sunduğunu açıkladı. Yapılan açıklamaya göre HA hizmeti, yük .

Infortrend Technology’den sağlık sektörü için veri depolama çözümü

Kurumsal depolama sağlayıcı Infortrend Technology, hastane radyoloji bilgi sistemini (RIS) güçlendirerek kesintisiz operasyonlar sağlayan depolama çözümünün HA (high availability - yüksek kullanılabilirlik) hizmetini sunduğunu açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre HA hizmeti, yük devretme yedekliliği sağlayan aktif-aktif mimariye sahip ve hasta verileri, radyoloji görüntüleme, fatura bilgileri gibi görev açısından kritik veri depolamasında kullanılıyor. RIS, tıbbi görüntüleme verilerini depolamak ve yönetmek için kullanılan bir yazılım sistemi. Radyoloji iş akışını hızlandırmak üzere hastane bilgi sistemlerini (HIS) ve resim arşivleme ve iletişim sistemini (PACS) tamamlar. Depolama çözümünün bir parçası olan HA hizmeti, veri depolama kesintisi olmadan tam RIS görüntüleme işlemini sağlamak için istikrarlı ve sürekli bir iş akışı sunmada kritik öneme sahip. Bunun temel nedeni, doktorların hasta verilerine her an erişerek danışmanlık veya ameliyat sırasında doğru bir gerçek zamanlı tanı koymalarını sağlamasıdır.

Ürün Planlama Kıdemli Direktörü Frank Lee, "HA hizmeti kesintisiz elektronik tıbbi hizmetler sağlayarak RIS'i tamamlarken, tıbbi kuruluşlar ve hastalar için kazan-kazan durumu oluşturur" dedi.

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER