Instagram'dan sıra dışı yenilik

Instagram, yeni tür Corona virüsü nedeniyle evinde kalanların yalnızlığını dindirecek yeni işlevini kullanıma sundu.

Instagram'dan sıra dışı yenilik

Instagram, yeni tür Corona virüsü nedeniyle evinde kalanların yalnızlığını dindirecek yeni işlevini kullanıma sundu. Co-Watching işlevi, videolu sohbette "beğenilen" veya "kaydedilen" gönderiler arasında birlikte dolaşmanıza izin veriyor.

2020032510271827872.jpgSamsung, Yeni Orta Seviye Telefonu Galaxy A31'i TanıttıSamsung, önemli birkaç yenilikle gelen Galaxy A31'i tanıttı! İşte A31'in öne çıkan özellikleri

İşlev sayesinde farklı gönderiler hakkında konuşabiliyor, arkadaşlarınıza ve aile üyelerinizle daha çok iletişim kuruyor ve bu sırada daha çok Instagram'da kalıyorsunuz. Co-Watching'i kullanmak için uygulamanın sağ üstündeki "kağıt uçak" simgesine dokunarak Instagram Direct'i açmanız, ardından bir kişiyle videolu sohbet başlatmanız gerekiyor.

Kimse Fark Etmedi Ama, Dünya'nın "Dibinden" Asteroid GeçtiAstronomların asteroidler için belirledikleri bir güvenli "sosyal mesafe" de bulunuyor

Videolu sohbeti başlattıktan sonra alt taraftaki fotoğraf simgesine dokunduğunuzda, son zamanlarda beğendiğiniz, kaydettiğiniz ve Instagram tarafından önerilen gönderileri görebiliyorsunuz. Buradan seçtiğiniz gönderi, videolu sohbetteki herkes tarafından görüntüleniyor.

Co-Watching, Instagram'daki tek yenilik değil. Covid-19 hakkındaki yanlış ve resmi olmayan bilgileri ayırt etmenizi sağlamak isteyen Instagram, virüs ve hastalık hakkındaki eğitici içerikleri öne çıkarıyor.

Daha çok ülkeye genişletilen Donation etiketleri ise kar amacı gütmeyen kuruluşları bulmanızı ve bağışta bulunmanızı sağlıyor.

Önceki HaberMicrosoft, Corona Virüsü Nedeniyle Bazı Office 365 İşlevlerini Kısıtlıyor Sonraki HaberMicrosoft, Denetim Masası'na Baltayı Vurabilir
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER