Instagram yine "kaybedecek"

Instagram, yakında kendiliğinden silinen mesajlar göndermenize izin verebilir.

Instagram yine

Instagram, yakında kendiliğinden silinen mesajlar göndermenize izin verebilir. Uygulamaları kurcalayarak araştıran Jane Wong, Instagram'ın Android uygulamasının kodlarında işlevle ilgili bazı ipuçlarına rastladı.

2020032012341016572.jpgEssential Tasarımcısından Gerçeğe Dönüşemeyen Telefon TasarımlarıKapanan telefon üreticisi Essential'ın tasarımcısı, firmanın planladığı ama artık gerçeğe dönüşme şansı pek kalmayan telefonların konsept görüntülerini paylaştı

Instagram aslında kendi kendini silen mesajları bir süredir deniyor. Örneğin 2018'de Instagram Direct kamerasıyla yakalanan fotoğraf ve videoları karşı tarafın nasıl göreceğini seçmenize izin veren bir işlev sunulmuştu. Bu işlev ile fotoğrafın veya videonun yalnızca bir kez veya belirli bir süreyle görüntülenmesini sağlayabiliyordunuz.

Koronavirüs (COVID-19) Salgını Saldırılarının Yeni Bir Türü Daha KeşfedildiKoronavirüs (COVID-19) salgınını fırsat olarak gören siber suçlulara karşı kapsamlı mücadele sürüyor! Saldırının yeni bir türü daha keşfedildi!

Instagram is working on "?? mode" where messages disappear

It seems to be in an early barebone version but I tried my best to demonstrate how it might work pic.twitter.com/ZrUZZj0TWo

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) March 19, 2020

Wong'un keşfettiği kodlar ise sohbetteki katılımcılar sohbeti terk ettiğinde, mesajların yok olacağının ipucunu veriyor. Sohbet ekranını yeniden açtığınızda ise mesajlar silinmiş olduğundan, geri gelmiyor.

Instagram, işlevle ilgili sorulara şu cevabı verdi:

"Mesajlaşma deneyimini iyileştirmek için yeni işlevleri sürekli olarak deniyoruz. Bu işlev henüz geliştirme aşamalarının başında ve henüz dışarıda test edilmiyor!"

Önceki HaberiPhone 12 Pro, iPhone 12'den Çok Farklı Olabilir  
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER