Instagram'a 'mute' özelliği geliyor

Instagram'a 'mute' özelliği geliyor

Instagram'a 'mute' özelliği geliyor

Bazı arkadaşlarınız çok fazla ve sık fotoğraf paylaşıyorsa, onları tamamen takip etmeyi bırakmadan ve kalplerini kırmadan haber kaynağınızı temiz tutmak istiyorsanız, Instagram'a gelecek olan yeni 'mute' yani susturma özelliği yakında başınızı dinlemenizi sağlayacak.

@wongmjane tarafından fark edilen yeni özellik tıpkı Twitter'ın susturma özelliği gibi çalışıyor, yani birinin gönderilerini görmek zorunda olmadan onları takip etmeye devam edebilirsiniz. Şirket ayrıca Instagram Stories'e bir takvim eklemeyi planlıyor. Bu sayede geçmişteki belli bir anıyı ziyaret etmek daha kolay olabilir. Ayrıca Stories'de bulunan Boomerang, Focus ve Rewind seçeneklerine Slow-Mo tuşu da eklenmiş durumda.

Test edilmekte olan diğer bir yenilik ise hikayelere tepki verme özelliği. Bu sayede arkadaşlarınızın paylaştığı hikayelerin ne kadar komik ya da rezalet olduğunu direkt olarak hikayelerin altında paylaşabilirsiniz. Bu özellik şu an Facebook Stories'de zaten bulunuyor.

Instagram şimdilik bu testler ile ilgili resmi bir yorum yapmadı, ancak markanın böyle bir alışkanlığı olduğu uzun zamandır biliniyor. Bu yüzden yeni özelliklerin genel kullanıma açılıp açılmayacağı, açılırsa da ne zaman erişilebilir hale geleceği şimdilik belli değil.

Önceki HaberGalaxy A6+'tan Yeni Detaylar Sızdı! Sonraki HaberHuawei, IMS Dünya Forumu'nda İki Ödül Kazandı
Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 18:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER