iPhone 12 gecikecek mi?

Apple'ın önde gelen yonga seti sağlayıcılarından Broadcom, bu sene tanıtılacak olan iPhone'un bir gecikmeyle karşılaşabileceğini ima etti. Broadcom'un CEO'su Hock Tan, "büyük bir Kuzey Amerikalı cep telefonu müşterisinin büyük bir ürün döngüsü gecikmesi" yaşadığını söy.

iPhone 12 gecikecek mi?

Apple'ın önde gelen yonga seti sağlayıcılarından Broadcom, bu sene tanıtılacak olan iPhone'un bir gecikmeyle karşılaşabileceğini ima etti. Broadcom'un CEO'su Hock Tan, "büyük bir Kuzey Amerikalı cep telefonu müşterisinin büyük bir ürün döngüsü gecikmesi" yaşadığını söyledi. Tan, şirketinin gelirlerinde de dördüncü parasal çeyreğe dek kayda değer bir yükselme beklemediğini belirtti. Yöneticiye tarafından üçüncü çeyreğin "kablosuz" gelirlerinde düşüş gözlenecek.

Tan'ın sözcükleri aralarında Apple'ın adı geçmiyor, ama genellikle Apple'dan bahsettiği belirtiliyor. Apple'ın 2020 telefonlarının erteleneceği iddiası, nisanda ortaya çıkmayan öteki raporlarda da karşımıza çıkmıştı. Bu önceki raporlardan bir tanesi, Tan'ın söylediği gibi arz zincirindeki sorunları ve eksilen talebi, ertelemenin nedenleri olarak göstermişti.

Dünyanın ayrı yerlerindeki tesisler ve satış mağazaları yavaşça açılmaya başlanmış olsa da, alınan hesaplı yaranın etkilerinin çabuk ortadan kaldırılması hiç basit bir meslek yok. iPhone'nun tanıtımının gecikeceğine dair raporlar, iyileşmenin anında olmayabileceğinin bir işareti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER