iPhone 9'tan yeni işaretler

iPhone 9'tan yeni işaretler

iPhone 9'tan yeni işaretler

Apple, 12 Eylül'de yeni iPhone modellerini duyurmaya hazırlanıyor ve bu nedenle telefonların dünyadaki çeşitli kuruluşlar tarafından önceden onaylanması gerekiyor. Bu onay alanlardan bir tanesi de 6.1 inçlik iPhone 9'un ta kendisi olabilir.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

HowToTechNaija tarafından tespit edilen iki Apple cihazı TENAA'dan (bir Çin belgelendirme kuruluşu) geçti. Tabi iPhone 9 değil, A1920 ve A1921 kod adlarını taşıyorlar, ancak piyasaya sürülme ihtimali olan sıradaki telefonun iPhone 9 olduğu düşünülürse, bunların gerçekten de yeni çıkacak iPhone seçenekleri olma ihtimali çok yüksek.

HowToTechNaija, A19 model numarasının iPhone 9'a işaret ettiğini iddia ediyor, ancak bunun kesinliği ve neden A19 olduğu net değil. Dolayısı ile iPhone 9 yerine iPhone XS veya iPhone XS Plus olması durumunda şaşırmayın.

iPhone'u bütçe dostu bir seçeneği piyasaya sunup sunmayacağı konusundaki yaygın görüş ise bu tarz bir telefonun bu sene piyasaya sürülmeyeceği yönünde. Dolayısı ile bu sertifikalar için en iyi tahminimiz iPhone 9 veya iPhone XS / iPhone XS Plus olacakları yönünde.

TENAA kaydı bize telefon hakkında başka bir şey söylemese de, yakında iPhone modellerinin aramızda olacağına dair güvenilir bir kanıt.

Önceki HaberLego Group'tan gerçek boyutlu Bugatti Chiron! Sonraki HaberHuawei Mate 20 ve Mate 20 Pro Sızdı!
Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER