iPhone XR ne yapabilir?

iPhone XR ne yapabilir?

iPhone XR ne yapabilir?

Apple'ın, iPhone XS ve iPhone XS Max ile beraber tanıttığı iPhone XR, özellikle ülkemiz için en dikkat çekici modellerden biri. Zira fiyat noktasında iPhone XS ve iPhone XS Max kadar "uçuk" olmayan iPhone XR, bu anlamda ülkemizde de "belki" tercih edilen bir akıllı telefon modeli olacak. Bunu şimdilik bilemiyoruz, zira Apple'ın iPhone XR için ön sipariş listesinde henüz yokuz. Şu an yeni iPhone'ların ne zaman satışta olacağı ile ilgili bir bilgi yok. Ön sipariş haberi ise kuşkusuz yurt dışı için...

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

iPhone XR, ABD'de ön siparişe sunuldu. T-Mobile, Verizon ve üzerinden alınan ön siparişlere göre belirtilen raporda, iPhone XR'ın tedarik süreçlerinde bir sıkıntı yaşanmayacak. Yani iPhone XR satın almak isteyen kullanıcılar, telefonlarının kendilerine ulaşmasını çok beklemeyecekler. Uzun teslimat sürelerinin daha çok iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinde yaşanması bekleniyor.

Öte yandan iPhone XR için Apple'ın yeni jenerasyonun en fazla satan akıllı telefonu olacağı düşünülüyor. Öyle ki iPhone XR'ın önümüzdeki 12 ay içinde en çok satan iPhone olacağına ilişkin tahminler var. Bunun rakamsal olarak ifadesi ise, Apple'ın 2019 mali yılında yüzde 38 oranında iPhone XR satacağı şeklinde.

Bakalım yeni iPhone'lar ülkemizde ne zaman satışa çıkacak ve fiyatları resmi olarak ne kadar olacak. Şimdilik bu merak konusu.

Önceki HaberGoogle Pixel 3, Çektiği Fotoğrafları Kaydetmiyor Sonraki Haber3D Baskı Özel Boyutlu Lityum-İyon Piller Geliyor
Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER