İşte Cooler Master COSMOS C700M!

İşte Cooler Master COSMOS C700M!

İşte Cooler Master COSMOS C700M!

Cooler Master COSMOS serisinin yeni üyesi COSMOS C700M modelini duyuruyor. Cooler Master'ın kasa teknolojisinin sınırlarını zorlamak için bilinen yeni teknoloji, tasarım öğeleri ve özellikleri "Çubukları Yükseltmek" i temsil eden bir seri ile bir araya getirilmiştir.

Yeni konsol geliyor

COSMOS C700M, COSMOS serisinin teknolojik zirvesinde duran en yüksek segmentinde yer alıyor.

The COSMOS

2007'den bu yana, COSMOS serisi, ikonik tasarımı, premium malzemeleri ve engin yapım potansiyeli ile sunulmuştur. Son seri olarak görülen ve en uç sistemlerden bazılarını barındıran önceki nesil COSMOS modelleri, mod turnuvalarında rekabet etmek için pro modderler tarafından seçilen bir topluluk favorisi olmuştur. COSMOS C700P'nin 2017 yılında piyasaya sürülmesi, modülerlikte yeni standartlar belirledi, ayrıca PC sınırlarını zorladı ve COSMOS C700M'nin en son sürümünün önünü açtı.

Hem PSU hemde kablo kapakları işlev bakımından genişletilebilir. PSU kablo kılıfı yan kısmın estetik sunumu için işlevsel olurken, üst ve orta plaka işlevsellik ve montaj seçeneklerine odaklanır. C700M neredeyse tüm parçaları ile tam modülerliğe sahip bir modeldir.

COSMOS C700M içindeki kablo yönetim teknolojisi, sunucu raflarında kullanılan kablo yönetiminden esinlenmiştir. Üç kablo klipsi kabloların kanallara döşenmesini sağlar ve bir döner bağlantı şeridi ile sabitlenir. Bağlantı şeridi sadece kabloları bağlayamaz, aynı zamanda kabloları kullanarak kablolar da düzenler. Örneğin, her bir şerit, kanalları kullanarak tek tek kabloları veya kablo gruplarını ayırabildiğinden, inşaatçılar hangi kabloların hangi bileşenlere yönlendirildiğini hemen öğrenmek için fan kablolarını aynı şerit üzerindeki bileşen kablolarından bölebilirler. Bu şerit ayrıca, daha verimli bir yükseltme işlemi için başkalarını tutarken belirli kabloları serbest bırakma imkanı sunar.

COSMOS C700M çok yakında Türkiye stoklarında olacak.

Önceki HaberInstagram'a Nametag Özelliği Geliyor! Sonraki HaberHuawei Mate 20 Pro Bir İlke İmza Atabilir
Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2018, 01:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER