İşte Mikropları değil eden kulaklık!

LG Electronics (LG), Meridian Audio teknolojisi doğruca gerçeğe yakın sesle mucizevi dinleme deneyimi sunan iki yeni LG TONE Free kablosuz kulak içi kulaklığını pazara sundu (HBS-FN6 ve HBS-FN4).

İşte Mikropları değil eden kulaklık!

LG Electronics (LG), Meridian Audio teknolojisi doğruca gerçeğe yakın sesle mucizevi dinleme deneyimi sunan iki yeni LG TONE Free kablosuz kulak içi kulaklığını pazara sundu (HBS-FN6 ve HBS-FN4). LG HBS-FN6, LG tarafından sektöre ilk olarak sunulan, kulak içi kulaklıklardaki bakteri ve mikropları sorumluluk ettikçe ortadan kaldıran, UVnano kılıfa sahip. Yeni kanal tipi tasarımıyla kulağa daha gizli ahenk saplayan kulaklılar mat şık siyah ve aydınlık modern beyaz elde etmek üzere iki ayrı renkte satılıyor.

Kulaklıklar, Meridian'ın 25 yılı aşkın bir süredir mükemmelleştirdiği bir teknoloji olan Digital Signal Processing göre desteklenen HSP (Kulaklık Mekansal İşleme) teknolojisinin ekstra bir boyutuna sahip. Meridian, LG'nin üstün ses sağlamada uzun süredir aralıksız meslek ortağı olarak da tanınıyor. DSP, yalnızca hakiki hoparlörleri dinleme deneyimini simüle eden gerçekçi sesi bitmiş yaratmakla kalmıyor, bununla birlikte dinleyiciyi tamamen içine çeken bozulmamış netlikte vokaller sunuyor.

Her iki TONE Free modeli, Meridian tarafından geliştirilen ve her mod ile çok iyi bir şekilde uyarlanmış bir dinleme deneyimi arzetmek için dört benzersiz ön akort sunan özelleştirilmiş EQ ses ayarlarına sahip: vokal performanslarına daha pozitif netlik için Tiz Boost ve daha geniş alan hissi için güzel, Bass Boost. Rahatça takılan kulaklık uçları kadar sağlanan şamata yalıtımı, can sıkıcı dış gürültüyü belirlenmiş bir şekilde engelliyor, Ortam Sesi Modu ise, kullanıcıların bir düğmeye basarak etraflarında neler olduğunu duymasını sağlıyor.

Üstteki sınıf bir kulaklık olan HBS-FN6, korunaklı saklama, sorunsuz yük ve gelişmiş hijyen için LG'nin reformcu UVnano yük kutusu ile birlikte satılıyor. Yapılan araştırmalar, kulak içi kulaklıkların mutfak kesme tahtasından daha fazla bakteri barındırabildiğini ve potansiyel kulak enfeksiyonlarına yol açtığını gösteriyor. Dahili ultraviyole ışığı kullanan LG'nin ince yük kutusu, E. coli ve S. aureus2'nin yüzde 99,9'unu toksik olmayan, hipoalerjenik silikon kulak jelinden3 ve iç bölümünden temizleyerek dinleyicilerin kulaklarının daha hijyenik olmasını sağlıyor. Kompakt sıkıntı kutusu, beş dakikalık şarjdan sonra bir saate kadar başvuru süresi sunuyor. Her iki model de, bütün şarjlıyken 6 saatlik başvuru süresi sağlıyor. UVnano yük kutusu ise, 3 tam yük sağlayarak bu süreyi 18 saate dek çıkartıyor.

LG Home Entertainment Company'nin Ses ve Video Bölümü Başkanı Park Hyung-woo "LG defalarca daha artı tüketiciye daha iyi ses sunmaya çalışıyor ve yeni TONE Free kulaklıklarımızla Meridian Audio ortaklığımızı genişletiyoruz. Çok Iyi sesin yanı sıra, TONE Free, pazara çok pratik olan yeni bir şey de getiriyor" dedi.

Yeni LG TONE Free'nin her iki modeli de, egzersiz yaparken sıçrayan suya, yağmura ve terlemeye karşısında koruma karşılamak için IPX4 dereceli gelişmiş kullanım ve dayanıklılığa sahip. Keza HBS-FN6 keza de HBS-FN4, tabi bir zeki telefonda Google Assistant ya da Siri'ye basit ses erişimi için Sesli Komut özelliğini de barındırıyor. Her kulaklıkta bulunan sezgisel dokunmatik komutlar, dinleyicinin telefona ulaşmadan ses seviyesini değiştirmesini, çalan müziği duraklatmasını, atlamasını ve kontrol etmesini sağlıyor.

Meridian Audio CEO'su John Buchanan, "Birikmiş bütün uzmanlığımızı, bu yeni LG TONE Free ürün yelpazesi için sağlam bir kimlik yaratmak için kullandık. İster evde, ister arabada, işe sırası gelmişken veya spor salonunda olsun, yeni LG TONE modelleri, dünyanın her yerindeki tüketiciler için ses inovasyonu ve performansında ileriye doğru atılmış bir adımdır. Bu yeni ürün, tüketicilerin yeniden, yerinde ve yüksek kaliteli dinleme deneyimi talebini karşılıyor" dedi.

Her iki LG TONE Free modeli de, önümüzdeki aylardan başlayarak önce Avrupa ve Amerika pazarlarında satışa çıkacak, peşinde diğer bölgelerde piyasaya sürülecek.

Esas Özellikler

Kulaklık Boyutu:16.1 x 32.77 x 25.0mm
Sıkıntı Kutusu Boyutu: 54.6 x 54.6 x 27.5mm

Pil KapasitesiKulaklık: 55mAh x 2

Kutu: 390mAh

Seri Sıkıntı Süresi:Her 1 saat için 5 dakika

Batarya Ömrü:Söylev: 5 saat

Oyun: 6 saat

Kulaklık + Kutu: 18 saat

Bağlantı: Bluetooth 5.0 (Tekli eşleşme)

Speaker: 2 Layered Dynamic

Mikrofon: 2 çıkış

Ahenklilik: Android / iOS

Bluetooth Audio Codec: SBC / AAC

Renk: Şık Siyah /Modern Beyaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER