İşte Nintendo Switch Lite!

Nintendo, özellikle Nintendo Switch oyunlarını avuç içi modunda oynamak için tasarlanmış bir cihaz olan Nintendo Switch Lite'ı tanıttı.

İşte Nintendo Switch Lite!

Nintendo, özellikle Nintendo Switch oyunlarını avuç içi modunda oynamak için tasarlanmış bir cihaz olan Nintendo Switch Lite'ı tanıttı. Nintendo Switch Lite konsolu 20 Eylül'de çıkacak ve üç farklı renkte sunulacak: sarı, gri ve turkuaz. Ayrıca Nintendo Switch Lite için tasarlanmış bir taşıma çantası ve ekran koruyucu da mevcut olacak. 

8 yıl sonra geri döndü

Nintendo'nun amiral gemisi Mart 2017'de piyasaya sürüldü ve üç farklı oyun modu sunuyor: Nintendo Switch yuvasına konsolu yerleştirerek oynanan TV modu, Joy-Con kumandalarını paylaşarak birlikte veya rekabetçi bir şekilde oynanan masaüstü modu ve avuç içi modu. Konsol, gri Joy-Con kumandaları ya da kırmızı ve mavi Joy-Con kumandalarıyla birlikte satılıyor.   

Nintendo Switch Lite entegre kontrollere sahip ve Nintendo Switch'ten daha küçük. Destek çubuğu bulunmuyor ve avuç içi oynanış için tasarlandığından TV için video çıkışını desteklemiyor. Bu nedenle, bir yuva ya da HDMI kablosu ile birlikte gelmiyor.

Yeni cihaz ile, avuç içi modu destekleyen, Nintendo Switch kitaplığındaki tüm oyunlar oynayabilir, ancak bazı oyunların kısıtlamaları vardır. Resmi Nintendo web sitesinde listelenen oyun ambalajı ve ürün bilgileri, hangi özelliklerin dahil edildiği ve hangi oyunların belirli oyunlarla uyumlu olduğu hakkında bilgi sunar.

Nintendo Switch ve Nintendo Switch Lite sahipleri, Super Mario Maker 2, Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 ve Super Smash Bros. Ultimate gibi çok oyunculu oyunlın keyfini Nintendo Switch Online ya da yerel kablosuz çok oyunculu ile çıkarabilirler.

Önceki HaberQualcomm'dan yeni Çipler Geliyor! Sonraki HaberGates'ten Steve Jobs'a "Övgü" Dolu Sözler
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER