İşte Samsung Galaxy S9'un fiyatı!

İşte Samsung Galaxy S9'un fiyatı!

İşte Samsung Galaxy S9'un fiyatı!

Samsung'un 25 Şubat'ta Barselona'da tanıtacağı yeni amiral gemisi ile ilgili bugüne kadar çok şey yazıldı, çizildi ve artık tanıtılmasına yalnızca 2 gün kaldı. Son 2 gün kala ortaya çıkan bu iddia ise oldukça konuşulacak cinsten. Zira telefonların özellikleri kadar en çok merak edilen noktası fiyattı. Sonunda Galaxy S9'un fiyatı da ortaya çıktı.

İddia, teknoloji dünyasının en çok güvenilen isimlerinden birinden geldi. Akıllı telefon sızıntılarıyla ünlü Evan Blass, twitter hesabından Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın fiyatını açıkladı. Blass'ın ortaya attığı fiyatlar ise adeta dudak uçuklatacak cinsten.

Evan Blass'a göre, Galaxy S9'un fiyatı 841 Euro, Galaxy S9+'ın fiyatı ise 997 Euro olacak. Eğer yeni amiraller bu fiyatlarla tanıtılarsa, Samsung'un en büyük rakibi Apple'ın fiyatlandırma politikasını takip ettiği, ancak biraz daha altından pazara sokacağını düşünebiliriz.

2018022307523876285.jpgSamsung Galaxy S9'un Fiyatı Ortaya Çıktı!

Samsung, geçtiğimiz sene Galaxy S8'i 799 Euro, Galaxy S8+'ı ise 899 Euro fiyatlarla tanıtmıştı. Görünüşe göre yeni modellerinde fiyat arttıracak olan Güney Koreli şirketin yeni amirallerinin ülkemizdeki fiyatları nasıl olacak, şimdi asıl merak konusu bu...

İLGİLİ HABER Sony Xperia XZ2 Compact göründü Önceki HaberMobil Sağlık Uygulamaları Pazarı büyüyor!  
Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER