İşte Tesla'nın Galaxy Note 10'u

Samsung'un gelecek amiral gemisi Galaxy Note 10, ağustos ayında tanıtılacak.

İşte Tesla'nın Galaxy Note 10'u

Samsung'un gelecek amiral gemisi Galaxy Note 10, ağustos ayında tanıtılacak. Bugüne kadar hakkında çok sayıda sızıntı ve bilgi ortaya çıkan Galaxy Note 10, şimdi de farklı bir tasarımla karşımıza çıktı. Elon Musk'ın ellerinden fırlamış gibi duran bu telefonun, Tesla özel tasarımına sahip bir Galaxy Note 10 olduğu iddia ediliyor. Fakat bu iddia doğru değil.

Galaxy A90, büyük sürprizle gelecek

Ortaya çıkan bu Tesla – Galaxy Note 10 modeli her ne kadar göze oldukça hoş görünse de, aslında sade bir görsel çalışmadan ibaret. Bir YouTuber'ın olası Tesla - Samsung iş birliği neticesinde ortaya çıkabilecek teorik bir ürün olarak tasarladığı bu görsel, Tesla fanlarını üzecektir kuşkusuz.

Öte yandan Samsung Galaxy Note 10 tüm hızıyla geri saymaya devam ediyor. 7 Ağustos'ta New York'ta tanıtılacak olan Galaxy Note 10'un; 6,75 inç büyüklüğünde bir ekrana, Exynos 9820 işlemciye, 3'lü arka kamera dizilimine ve 4500 mAh kapasitesinde bataryaya sahip olması bekleniyor. 2 farklı model olarak tanıtılacak olan Note 10'da ayrıca 5G desteği de yer alacak.

Önceki HaberApple'dan, Tablet ve Laptoplar İçin Önemli Karar Sonraki HaberHuawei Mate X Ne Zaman Çıkıyor?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER