İşte yeni Range Rover Evoque

İşte yeni Range Rover Evoque

İşte yeni Range Rover Evoque

Land Rover'ın güncel modelleri çok ama çok uzun yıllardır,  sokaklarda geziniyor. Bu eğilim; Range Rover Evoque'un 2020 yılında piyasada olacak yeni modeli ile daha da güçlenebilir. Tanıtılan araç bir yandan araziyi tam anlamıyla kontrol etmenize olanak tanıyor; diğer yandan ulaşım sağlamanıza yardımcı oluyor.  

İpucu: İnternet’te iz bırakmadan nasıl dolaşılır?

2018112406505134346.jpgYeni Range Rover Evoque Ortaya Çıkıyor!

Range Rover Evoque'un yeni nesli, eski Evoque ile daha üst sınıf Range Rover modellerinin karışımına benziyor. Range Rover'ın ikonik modeli kompakt lüks SUV segmentinde yer alıyor. Ancak 2020 modelinde gelişmiş LED farlar (ön ve arka) ve gömme katlanır kapı tutamaçları gibi bir çok yeni donanım bulunuyor.

2020 Evoque'un iç mekanında bir InControl Touch Pro Duo bilgi-eğlence sistemi, InControl uzak mobil uygulaması, 16 noktalı ayarlanabilir koltuklar, Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu ve  4G desteği bulunuyor. Ayrıca, her sürücünün koltuğunu, müziğini ve iklim tercihlerini hatırlayan ve hatırlatan, araç içine girdiğinizde onları sıfırlayan "Akıllı Ayarlar" menüsü mevcut.

Otomobilde; 296 beygirlik melez bir motor ve 246 beygirlik benzinli bir motor yer alıyor. 296 beygirlik seçenek, 6 km/100 kilometre hız tercihinde otomatik olarak devreye giriyor.  

Aracın 2020 yılında tam olarak ne zaman satışa sunulacağı ya da fiyatının ne olacağı konularında bir açıklama, henüz yok...

Önceki HaberAndroid'lere Hazır mısınız? İşte Android Çocuk!  
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2018, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER