Kafa Karıştırıcı Mona Lisa canlandırması

Yakın geçmişte yaşamış ya da sadece tarih kitaplarındaki resimlerinden tanıdığımız isimler bugünün insanı gibi canlandırıldı.

Kafa Karıştırıcı Mona Lisa canlandırması

Yakın geçmişte yaşamış ya da sadece tarih kitaplarındaki resimlerinden tanıdığımız isimler bugünün insanı gibi canlandırıldı. Ortaya meydana çıkan sonuç epeyce hayret verici!

Tarihte ismi geçen şahısların nasıl göründüklerini kimi zaman fotoğrafından, kimi süre resminden, kimi zaman ise sadece heykelinden anlayabiliyoruz.

Görsel: Nefertiti

Örneğin  Büyük İskender, Mona Lisa, Anne Boleyn, Grace Kelly ya da Nefertiti. Bu isimler eğer şimdiki zamanda yaşıyor olsalardı nasıl görünürlerdi? Saçlarıyla, makyajlarıyla, ifadeleriyle bugünün insanı gibi göründüklerini hayal edin.

Royalty Now adlı Instagram hesabının yaratıcısı, eski hatta ara sıra çok eski isimleri bugünün insanları gibi resmediyor. Kimi süre Cengiz Han gibi bir lideri bugünün liderlerinden biri olarak takım elbiseli, saçları yapılı kurguluyor. Ortaya meydana çıkan sonuçların epeyce dikkat çekici olduğu belirlenmiş. Örneğin bu canlandırmada Jül Sezar'ı görüyoruz. 

Kraliçe Elizabeth I

Genç Agrippina

Jane Austen

Anne Boleyn

İskoçya Kraliçesi Mary

Pampadour

İmparatoriçe Elisabeth

14. Louis

Aragonlu Catherine

15. Louis

Katherine Perr

Marie Antionette

Roma İmparatoru Augustus

Abraham Lincoln

Napolyon

Benjamin Franklin

Mona Lisa

Grace Kelly

Tutankamon (Tutankhamun)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER