Katlanabilir Samsung'tan haber var

Katlanabilir Samsung'tan haber var

Katlanabilir Samsung'tan haber var

Samsung'un yaklaşan katlanabilir telefonu hakkındaki sızıntıların çoğu katlama üzerine odaklanmıştı, ancak şimdi cihazla ilgili başka bilgileri de duyuyoruz. Aslında dedikoduları dolaşan cihaz 512 GB'lık şok edici bir depolama alanıyla birlikte gelebilir.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Daha önceleri Samsung Galaxy X, şu an ise Samsung Galaxy F olarak tanınan cihaz hakkındaki iddiaların sahibi olan SamMobile, Galaxy F'in çift SIM desteğine sahip olacağını ve ABD'de SM-F900U, Avrupa'da SM-F900F ve Asya'da SM-F900N model numarası ile piyasaya sürüleceğini iddia ediyor. Bu bilgi aslında Samsung Galaxy F'in belli bir bölgede sınırlı kalmayacağı ve yaygın olarak kullanılabileceği anlamına geldiği için önemli.

Samsung ayrıca, ABD'de piyasaya sürülecek telefon için aygıt yazılımı testleri yapıyor ve bu da piyasaya sürülmesinin yakın olabileceğini gösteriyor. Samsung'un cep telefonunu bu yıl tanıtacağını biliyoruz. Beklenen tanıtım muhtemelen 7-8 Kasım'da gerçekleşecek olan geliştirici konferansında olacak. Ancak cihazı gelecek yıla kadar satın alamayacağımızı eklemekte fayda var.

Ancak Galaxy F'in, Samsung'un ilk katlanabilir telefonu olacağından henüz tamamen emin değiliz. Bunun (düşük bir ihtimalle de olsa) bir oyun telefonu olması da mümkün. Bir haftadan kısa süre sonra yapılacak olan Samsung'un geliştirici konferansında konu hakkında daha net bir bilgimiz olacak.

Önceki HaberLG'nin katlanabilen ekranları için geri sayım! Sonraki HaberYouTube'un Super Chat'i Kötüye Kullanıldı
Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2018, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER