'Kim Milyoner Olmak İster?' Tarihinin En Pozitif Yarışmacısı Gaziantepli Mehmet, Stüdyoyu Kahkahaya Boğdu!

'Kim Milyoner Olmak İster?' Tarihinin En Pozitif Yarışmacısı Gaziantepli Mehmet, Stüdyoyu Kahkahaya Boğdu!

'Kim Milyoner Olmak İster?' Tarihinin En Pozitif Yarışmacısı Gaziantepli Mehmet, Stüdyoyu Kahkahaya Boğdu!

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Gaziantepli yarışmacı Mehmet Akar, bildiği her soru sonrası oynamasıyla ve sohbetiyle stüdyoda renkli anlar yaşattı.

Dün akşam ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Gaziantep'ten katılan Mehmet Akar isimli yarışamcı sempatik hareketleriyle stüdyodakilere ve Murat Yıldırım'a kahkaha attırdı.

Dün akşam ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Gaziantep'ten katılan Mehmet Akar isimli yarışamcı sempatik hareketleriyle stüdyodakilere ve Murat Yıldırım'a kahkaha attırdı.Dün akşam ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Gaziantep'ten katılan Mehmet Akar isimli yarışamcı sempatik hareketleriyle stüdyodakilere ve Murat Yıldırım'a kahkaha attırdı. Bildiği her soru sonrası stüdyoda oynayan yarışmacı, yarışmanın sonunda 30 bin TL'lik ödülü kazandı.

Yarışmacı 60 bin TL değerindeki ''1989'da bir aile kaç kuşağının hayatta olmasıyla Guinness Dünya Rekorlar kitabına girmiştir?'' sorusunda kararsız kalınca 30 bin TL'yi alarak yarışmadan çekildi.

s-7d18c412e2e07d7f9614faad03bd5ebf6373a5

Gaziantepli sempatik yarışmacı Mehmet Akar'a sorulan sorulardan birisi de, '2013'te İsveç'te bir mahkum hapisten kaçınca nereye gittikten sonra teslim olmuş ve aynı hapishaneye geri gönderilmiştir?' sorusuydu.

Gaziantepli sempatik yarışmacı Mehmet Akar'a sorulan sorulardan birisi de, '2013'te İsveç'te bir mahkum hapisten kaçınca nereye gittikten sonra teslim olmuş ve aynı hapishaneye geri gönderilmiştir?' sorusuydu.Gaziantepli sempatik yarışmacı Mehmet Akar'a sorulan sorulardan birisi de, '2013'te İsveç'te bir mahkum hapisten kaçınca nereye gittikten sonra teslim olmuş ve aynı hapishaneye geri gönderilmiştir?' sorusuydu.

Sempatik yarışmacının Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurduğu o anlar:

Sempatik yarışmacının Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurduğu o anlar:Sempatik yarışmacının Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurduğu o anlar:
Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2019, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER