Konsol oyunculuğunun yeni seviyesi

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, iki yeni Momentum monitörünü piyasaya çıkartıyor.

Konsol oyunculuğunun yeni seviyesi

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, iki yeni Momentum monitörünü piyasaya çıkartıyor. Üstelik bunlardan birinde ile işbirliği içinde. Monitörlerden ilki, piyasadaki konsol oyunculuğu için optimize edilmiş en büyük monitör olan, 55 inçlik 558M1RY, ikincisi ise oyun konsollarında espor için planlanmış, 27 inçlik 278M1R monitörü.

55 inçlik 558M1RY 2020 Haziran ayının sonunda, 27 inçlik 278M1R ise Temmuz ayında piyasada bulunabilecek. 

Piyasadaki en düzgün monitör

558M1RY, düzgün oyun ve ağırlama için tam anlamıyla tek kutuda bir çözüm. Oyuncular, 55 inç bir ekran ve 3 cepheli Ambiglow ile kendilerini iyice oyunlarına kaptıracaklar. Keza bu monitör, 3840 x 2160 piksele sahip UltraClear 4K UHD çözünürlüğü ve DisplayHDR 1000 özelliğiyle de göz kamaştırıyor. Bir De kullanıcılar HDR'ı, HDR Oyun, HDR Film, HDR Fotoğraf ve HDR bireysel modları ile kendi tercihlerine tarafından ayarlayabilirler ve HDR istenirse en ince ayrıntısına kadar de kapatılabilir.

Sürükleyici Ambiglow ise ekranı genişletmek ve kullanıcıları oynadıkları oyunun iyice içine çekmek için monitörün çevresinde bir hale üretiyor. Ambiglow, gelen içeriği işlemden geçiriyor ve monitörün çevresinde ona uygun bir ışık yansıtıyor. 558M1RY modelinde, Ambiglow 3 tarafa da yerleştirildiğinden kullanıcılara hiç olmadığı değin fazla sürükleyicilik sunulmuş oluyor.  

Rekabetçi oyun için planlanmış, konsol için optimize edilmiş bir monitör

278M1R modeli, konsollarda rekabetçi espora karşın olarak, bilhassa de FPS (First Person Shooter- Birinci Şahıs Nişancı), Aksiyon ya da Yarış şampiyonaları için optimize edilmiş birincil Philips monitör. Daha kompakt, 27 inç ölçüsündeki 278M1R benzer mahsul grubu içerisindeki daha küçük olan monitör ve 130 mm yüksekliği ayarlanabilen, -5/20° eğilme ayarı ve +-33° sağa sola dönme ayarı olan bir but ile sunuluyor. Bu da, optimal göz konforu için monitörün zahmetsizce ayarlanabilir olduğu anlamına geliyor. Philips monitörlerinin imzası Ambiglow ise monitörün dört tarafında da bulunuyor ve böylece modeli bütün oyuncu kurulumları için şık bir esas bileşen olarak konumlandırıyor.

4K çözünürlük, 60 Hz onarım hızı ve düşük girdi gecikmesi ile donatılmış 278M1R modeli, rekabetçi konsol oyuncuları düşünülerek tasarlandı. Kullanıcıların aksiyonları ve ekranda gördükleri arasında fazla az bir gecikme olduğu için, istikrarlı bir oynanabilirlik ve çok çabuk bir geri bildirim vererek oyunculara rekabet avantajı sunuyor.
 
278M1R modelinin iki HDMI 2.0 portu çoklu kaynakların bağlanabilmesini sağlıyor. Ses ise DTS Sound hoparlörler (5W x 2) aracılığıyla yürütülebilir. 

Her iki monitörün bütün özellikleri şu anda piyasada yer alan konsollar için bunların en yerinde seçenekler olmasını sağladıkları gibi, bununla beraber da yeni ve gelecek konsol nesline de uyabilecekler.

558M1RY modeli, 1441 USD imalatçı kadar nasihat edilen perakende fiyatından bu yılın Haziran ayında278M1R modeli ise Temmuz ayının sonunda 498 USD imalatçı tarafından öğüt edilen perakende fiyatından piyasaya çıkacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER