Koronavirüs, hacker'ları da vurdu

Bir başka takvim konferans daha, yeni Koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildi.

Koronavirüs, hacker'ları da vurdu

Bir başka takvim konferans daha, yeni Koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildi. Takvim hack konferansı DEF CON'un organizatörleri tarafından yapılan devlete ait açıklamaya göre etkinlik, bu sene planlandığı şekilde Las Vegas'ta gerçekleşmeyecek.

Takvim hack toplantısının 6-9 Ağustos tarihleri arasında Las Vegas, Nevada'da gerçekleşmesi planlanıyordu. Ancak DEF CON 2020, evvelden planlanan maddesel etkinliğin yerine, 7-9 Ağustos 2020 tarihleri arasında sanal olarak Discord üstünde gerçekleştirilecek.

Etkinliğin mimarı Jeff Moss – ya da online adı ile "Dark Tangent" – DEF CON forumu üzerinde bu sene konferansın nasıl gerçekleştirileceğini açıkladı. Dağıtılmış katılım yöntemleri DEF CON Forumları üstünde koordine edilecek ve bütün planlar, evraklar, resim ve video yayınları da forumlarda gerçekleşecek. Keza bir uzakta film gecesi de planlanıyor.

Moss, önümüzdeki yılın DEF CON etkinliği konusunda ise hemen şimdi bir değişikliğin olmadığını ve 5-8 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilmesinin planlandığını sözlerine ekledi. DEF CON 2021 için oda kayıtları da şimdiden başlamış durumda.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER