Koyun Otlatma Kavgası Faciayla Sonuçlandı: Öldürülme Anını Kaydeden Çiftçi

Koyun Otlatma Kavgası Faciayla Sonuçlandı: Öldürülme Anını Kaydeden Çiftçi

Koyun Otlatma Kavgası Faciayla Sonuçlandı: Öldürülme Anını Kaydeden Çiftçi

Karaman'da iki aile arasında koyun otlatma meselesi yüzünden kavga çıktı. Kadınların kavga etmesi üzerine, Bekir Kadıoğlu isimli şahıs av tüfeğiyle olay yerine geldi. O esnada video kaydeden Mikail Dural, Kadıoğlu'nun tüfeğini ateşlemesi sonucu hayatını kaybetti.

Dural tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Olay, 4 Mart Pazartesi günü Çakırbağ köyü Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi.

s-220b933197a87e2fc69af0387ae13ff04729caDHA'nın aktardığı bilgiye göre, çiftçi Bekir Kadıoğlu, iddiaya göre evinin karşısındaki araziyi koyun otlatmak için kiralayan Mikail Dural'a ''Evimin karşısında koyun otlatmanı istemiyorum. Buna izin vermeyeceğim'' dedi.

Bu sırada iki ailede kadınların kavga ettiği Dural tarafından kaydedildi.

s-c55446fd9987de5f25cbabdeccbd0d42baca86

Videonun ilerleyen kısımlarında, Bekir Kadıoğlu'nun av tüfeği ile Dural'ı vurduğu görüldü...

s-2ca70462ad1644dbcbfbe0c101a1f27aebfff3

Başından ve boynundan vurulan Dural, ağır yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Dural, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Başından ve boynundan vurulan Dural, ağır yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Dural, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.Başından ve boynundan vurulan Dural, ağır yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Dural, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Cinayet olayının ardından jandarma Bekir Kadıoğlu'nu olay yerine 50 metre uzaklıktaki evinde gözaltına alırken, eşi ve çocuklarını da evden tahliye etti.Cinayet olayının ardından jandarma ve polis köyde geniş güvenlik önlemleri aldı. TOMA'nın da bulundurulduğu köyde güvenlik önlemleri halen devam ederken, jandarma evi yakmak için molotof kokteyli hazırlayan 6 kişiyi gözaltına aldı. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen şüpheli Bekir Kadıoğlu, geçtiğimiz Salı günü tutuklandı.
Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 21:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER