LG'den katlanan cep ipuçları

LG'den katlanan cep ipuçları

LG'den katlanan cep ipuçları

Şu sıralar teknoloji gündeminden düşmeyen katlanabilen telefonlar, bir süredir sahip olmak istediğimiz cihazların başlarında geliyorlar. Samsung'un bu alanda ciddi çalışmaları olsa da, yalnız değil ve LG, 2018'in başlarında bir katlanabilir telefon üzerinde çalıştığını doğrulamıştı.

İpucu: İnternet’te iz bırakmadan nasıl dolaşılır?

Lets Go Digital'in fark ettiği yeni patent başvuruları, LG tarafından 21 Kasım 2018'de EUIPO'ya (Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi), Flex, Foldi ve Duplex adları için yapılmış. Elbette LG, bu isimlerin hiçbirini katlanabilir telefonunda kullanmamayı da tercih edebilir. Ancak şimdiye kadarki tüm işaretler, bir katlanabilen telefon geleceğini söylüyor ve önceki marka hakkı başvuruları, bu isimleri destekliyor. Lets Go Digital'e göre Duplex adı, bir başka LG markasına referans olabilir.

Bununla birlikte LG Flex adını beğendiyseniz, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bazı raporlar, Samsung'un telefonunun şirket içinde Galaxy Flex olarak tanımlandığını söylüyor. Telefonun piyasada kullanacağı isim de Flex olabilir. Yani Flex adını Samsung kapmış gibi görünüyor.

Önceki HaberLords Mobile Oyun Müziklerine Klaus Badelt İmzası Sonraki HaberApple'dan iPhone XR Fiyatlarına Müdahale Geldi
Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER