Mario Party serisi dönüyor!

Mario Party serisi dönüyor!

Mario Party serisi dönüyor!

Super Mario Party bu hafta Nintendo Switch için çıkış yaparken ailenizle bir araya gelin ve yepyeni bir parti deneyimi için Mario ve arkadaşlarına katılın. 80 yeni mini oyun ile Super Mario Party, insanları bir araya getiren ve Nintendo Switch konsolunun çok yönlülüğü ve benzersiz özelliklerinden en iyi şekilde yararlanan bir parti oyunudur. Partide neler var görmek için hemen aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

İşte Red Dead Redemption2 fragmanı OynatMario Party serisi dönüyor! Mario Party serisi dönüyor! Mario Party serisi, çevrimiçi oyun ve diğer yeni modların yanı sıra yeniden canlandırılan masa oyunu tabanlı bir mod ile köklerine geri dönüyor.

Bu yılki gamescom etkinliğinde "En İyi Aile Oyunu" ödülünü kazanan Super Mario Party, herkesin alabileceği ve oynayabileceği eğlenceli ve erişilebilir bir oyundur ve çeşitli oyun modlarına sahiptir:

Super Mario Party, ister yeni başlayın ister Super Mario serisi hayranı olun 20 oynanabilir karakter, çoklu mod ve 80 yeni mini oyun ile saatlerce eğlence vaat ediyor.

5 Ekim'den itibaren Nintendo Switch'de bulunan Super Mario Party ile partiye başlayabilirsiniz. Oyunun fiziksel bir kopyasını ve bir çift Joy-Con kontrol cihazını içeren sınırlı bir paket ise 23 Kasım'da satışa sunulacak.

Önceki HaberAirbus'tan Yeni Mars Aracını Geliyor! Sonraki HaberVespa'nın Elektrikli Scooter'ı Elettrica Hazır



Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 01:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER