Microsoft Store'u düzeltme sözü

Microsoft Store'u düzeltme sözü

Microsoft Store'u düzeltme sözü

Microsoft'un Windows 10'daki uygulama mağazası, birçok ciddi oyuna yer veriyor. Ancak belki de sorun bundan çok, uygulamaları yüklerken çıkan sorunlar. Bu tür bir sorunda yükleme işlemini en baştan başlatmanız gerekebiliyor.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

İşin kötü yanı bu sorunlar, kullanıcılar tarafından Microsoft'a en az birkaç kez iletildi ancak yıllar geçmesine rağmen tam bir çözüm gelmedi. Microsoft'tan Xbox şefi Phil Spencer ise dijital mağazayla ilgili bu sorunları çözeceklerini ve mağazayı PC oyuncularının uğrak mekanı haline getireceklerini söyledi.

XO18 etkinliğinde konuşan Xbox şefi Spencer, Microsoft Store ile ilgili sorunlara odaklandıklarını ve sorunları onarmakta bizzat aktif bir rol oynayacağını söyledi. Spencer, sözlerine şöyle devam etti:

"Sanırım Windows'ta yapacak tonla işimiz var. Windows, kendimi çok adadığım bir şey ve Store hakkındaki geri bildirimi duydum. Windows Store'da olup bitenlerle ilgili ve mağazayı oyunculara özel hale getirmek için daha büyük bir liderlik rolü alacağım."

Bu haber, özellikle Microsoft Store üzerinden oyun indirip oynayanları sevindirecek gibi görünüyor. PC oyun piyasası büyük oranda Steam'in elinde olsa da Microsoft'un böyle bir adım atması, Valve'a karşı bir tehdit oluşturabilir.

Önceki HaberWhatsApp'ın Sticker Desteği Hazır Sonraki HaberTurkcell'in "Tavla" Oyununda 40 Seviyelik Rekabet
Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER