Minecraft Earth tanıtıldı

Kısa süre önce Minecraft'ın artırılmış gerçeklik sürümünü gösteren Microsoft, Minecraft Earth'ü resmi olarak duyurdu.USB-C Lightning kabloyu üretti Pokemon Go stili oyun, Android ve iOS cihazlarında çalışacak.

Minecraft Earth tanıtıldı

Kısa süre önce Minecraft'ın artırılmış gerçeklik sürümünü gösteren Microsoft, Minecraft Earth'ü resmi olarak duyurdu.

USB-C Lightning kabloyu üretti

Pokemon Go stili oyun, Android ve iOS cihazlarında çalışacak. Microsoft, Minecraft Earth'ün bu yaz beta aşamasına geçmesi bekleniyor. Ön kayıtlar ise Minecraft Earth'ün web sayfasında başlamış durumda.

Minecraft Earth'ün diğer artırılmış gerçeklik (AR) oyunlarından farkı, ikonik yaratıkları toplamak veya savaştırmak yerine ortak inşaya odaklanması. İlk detaylara göre oyuncular, komşularının bölgelerinde dolaşırken kaynak toplayacak ve bunları küçük ölçekli projelerde arkadaşlarıyla veya büyük ortaklıklarda herkesle birlikte kullanabilecekler. Oyunun temelinde inşa etmek olsa da, hayatta kalmak da önemli bir amaç olacak.

Microsoft'un sıkça sorulan sorular sayfasına göre Minecraft Earth, ücretsiz olarak oynanabilecek. Microsoft'un herhangi bir tür loot box sistemini oyuna eklemeyi planlamadığı söyleniyor ancak bazı uygulama içi satın almalar olacak.

Minecraft Earth: Official Reveal TrailerIn this first-ever look at Minecraft Earth, discover how the reality-bending, world-blending abilities of AR bring blocks to life! Armed with just your phone and your creativity, you now have the power to Minecraft your world. Learn how at (Audio Description available here:) Önceki Haber4K ve 8K'yı Karşılaştırdık  
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER