Mobil YouTube'a 'Keşif' geliyor

Mobil YouTube'a 'Keşif' geliyor

Mobil YouTube'a 'Keşif' geliyor

Eğer YouTube videoları izlerken kendinizi bir eko odasında bulduysanız, bu konuda yalnız değilsiniz. YouTube'un öneri algoritması izlediğiniz içeriklere göre tavsiyelerde bulunuyor ve eğer özellikle farklı konuları arama çubuğundan bizzat araştırmazsanız, sürekli benzer içeriklerin içinde yüzdüğünüzü fark edebilirsiniz.

Bu durumun farkında olan YouTube yönetimi, platformun kendi kanalı olan Creator Insider'da Tom Leung aracılığı ile mobil uygulama için yeni Keşif sekmesini duyurdu. Bu araç sayesinde mobil kullanıcılar yeni videolar ararken "ufuklarını genişletebilecek".

"Keşif sekmesi, başka türlü rast gelmenizin mümkün olmadığı farklı türdeki konulara, videolara veya kanalları bulmanıza yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır, ancak yine de kişiye özel tavsiyelerde bulunur ve görüntüleme etkinliğinize dayanmaktadır."

NEW EXPERIMENT: Explore Tab!Insiders! Today I'm talking about a new experiment we're running called Explore Tab. Check it out and let us know what you think! ------------------------------------------- ????SWAG ??? Check out our merch here: 100% of the proceeds automatically support Red Cross ------------------------------------------- Please help transcribe and/or translate this video so more Creators can benefit here: Thanks! ------------------------------------------- Please note: Creator Insider is not an official channel, nor do we offer bespoke support - to get help from our YouTube teams please check out this article: Creator Insider is an informal YouTube channel to share information from the YouTube Creator technical team with the wider Creator community. We will feature different people talking about the products they work on and changes we are making so you have more context. Please note this is not an official YouTube channel and is an experiment.

Şu an test aşamasında olan özellik iPhone kullanıcılarının sadece %1'i üzerinde deneniyor. Eğer proje başarılı olursa bu özelliği masaüstü, iOS ve Android sürümlerinde görmeyi bekleyebiliriz.

Önceki HaberSamsung Hindistan liderliğini Xiaomi'den geri aldı  
Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2018, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER