Motorola'dan yeni Moto Mod

Motorola'dan yeni Moto Mod

Motorola'dan yeni Moto Mod

Eğer bir Moto Z sahibiyseniz, Motorola'nın Moto Mods serisine yeni bir aksesuar eklediğini duymaktan memnun olabilirsiniz. Yeni mod "Stereo hoparlör" adını ve 59.99 dolar fiyat etiketini taşıyor. Renk olarak ise siyah, kırmızı ve mavi seçenekleri bulunuyor.

Hoparlör, sadece müzik dinlemek isteyenlere yönelik değil; aynı zamanda aramalar veya video görüşmeleri için de daha iyi ses kalitesine sahip. Ayrıca bu ünite, Motorola'nın "sesli-görsel deneyimlere derinlik ve doku" kattığını söylediği bir ayağa da sahip. Diğer Moto Modlar gibi bu ürün de ayrı bir enerji kaynağına ihtiyaç duymuyor ve çalışmak için gerek duyduğu enerjiyi direkt olarak bağlı olduğu telefondan sağlıyor. Kardeşleri gibi bu ürün de Moto Z serisi cihazlarla uyumlu.

Motorola'nın, en azından Moto Mods söz konusu olduğunda ürünlerini yeterince hızlı sunduğu söylenebilir. Her ne kadar bu aksesuarlar kolay bir şekilde unutulabilecek ürünler olsalar da, firma her yıl 12 Mod sunma sözüne sadık kalmak için elinden geleni yapıyor...

Önceki HaberTasarımın Oscar'ı Red Dot'tan Vestel'e İki Ödül Sonraki HaberGalaxy S9 Ekranı Sorular ile Boğuşuyor
Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2018, 01:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER