'Neden Selamımı Almadınız' Kavgası: 95 Yaşındaki Adam Saldırıya Uğradı

'Neden Selamımı Almadınız' Kavgası: 95 Yaşındaki Adam Saldırıya Uğradı

'Neden Selamımı Almadınız' Kavgası: 95 Yaşındaki Adam Saldırıya Uğradı

Düzce'de, 95 yaşındaki Mustafa Necati Erdem, selamına karşılık vermeyen gençleri önce uyardı. Gençlerle yaşlı adam arasında çıkan sözlü tartışmada Erdem, bastonunu tartıştığı gence savurunca karşı taraf yaşlı adama tokat attı. Aldığı darbe sonrasında yere yığılan Erdem, tartıştığı kişiden şikayetçi oldu.

s-3c58fed85b320b1ab30c8c13cfcb5208ca28f5 DHA'nın aktardığına göre, 95 yaşındaki Mustafa Necati Erdem, şehir merkezinde dolaştıktan sonra çilingir olan akrabalarının iş yerine girerken, iddiaya göre karşıdan gelen iki gence selam verdi. Selamını almayan gençleri uyaran Mustafa Necati Erdem daha sonra iş yerine girdi. Erdem’in arkasından gelen bir kişi tartışarak, "Sen kimsin, bana laf ediyorsun?" diyerek yaşlı adamın yüzüne tokat attı. Erdem aldığı darbe ile yere düşerken, iş yerinde bulunanlar gencin üzerine yürüdü. Yere düşen yaşlı adamı kaldıranlar polise haber verdi. Polis ekipleri gelene kadar yaşlı adama tokat atan genç kaçtı.

Yaşananlar iş yerinde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı

Yaşananlar iş yerinde bulunan güvenlik kamerasına yansıdıYaşananlar iş yerinde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı 5c6ec8b0a8911c24114bdf7e.jpg

'Ben bu selam işinde çok hassasım'

s-a776d5b7d7e54634b1b1b4d9db8be2c3042b3e Olaydan dolayı üzüntü yaşadığını söyleyen Erdem, olayı şu şekilde anlattı:
"Dükkana gireceğim anda iki kişi karşı istikametten bana yakın geldiler. Selam vermedikleri için özellikle ben bu selam işinde çok hassasım,'Bir selam vermediniz' dedim, dükkana girdim. Dükkanda dururken adam geldi. 'Ulan sen kimsin, bana laf edecek adam mısın? Sana bir dayak atayım da bir gör' dedi. Onu derken benim sol tarafıma bir yumruk salladı. Nerdeyse beynim yerinden çıktı. Orada görevliler vardı ve ben yere düştüm. Orası karıştı, ne oldu bilmiyorum. Sonra kaçıp gittiler. Daha sonra oradaki görevli polisi aradı. Bende durumu anlattım. Ben 25 sene Avrupa'yı gezdim. Amerika'ya gittim, tüm Avrupa'yı dolaştım. 95 yaşındayım, bana kimse laf etmedi, hatta biri bana tokat atmadı. Şikayetçi misin? diye sordular. Şikayetçi olduğumu söyledim. Doktor raporu alınsın dediler. Acilden rapor aldık. Karakola götürüp ifademizi aldılar ve geldik evimize. Ben çok üzgünüm, benim gibi yaşlı ve Merkez Büyük Camii'nin eski vaizlerinden birisi olarak böyle bir şeyle karşı karşıya kalmam çok üzücü bir hadisedir. Yüzümdeki morluk o yumruktan sonra oldu."

'Dedenin ters tepki vermesiyle birlikte bir anda yumruk savurdu'

s-abfc0ff907b0c3ea8653ffc0a571bc2da2c983 Olayın yaşandığı dükkanda çalışan ve olaya tanık olan Oğuz Kaan Göre ise olayı şöyle aktardı:
"Dışarıda selamlaşma olayı olmuş. Niye selamımı almıyorsunuz diye ufak bir serzenişte bulunmuş. Ondan sonra içeri geldi ve dedeyle konuşurken daha sonra olayı yaratan arkadaş da içeri geldi. 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun?' deyince biz önce dedenin talebelerinden birisi zannettik. Olaya dahil olmamaya çalıştık. Sonrasında dedeye,"Sen kim oluyorsun, bana laf ediyorsun?" deyince bizde dedenin ters tepki vermesiyle birlikte bir anda yumruk savurdu. Adamın üzerine çullandık ve uzaklaştırmak için dışarı çıkardık. Dede o sırada ayırmaya çalışırken yere düşmüştü ve kendisini yerde bulduk. Dedeyi kaldırdık, yüzü morarmıştı. Daha sonra polis arkadaşları çağırdık geldiler. Hastaneden rapor aldık, şikayetçi olduk. Kendisi şu anda evde istirahat ediyor. Olaylardan dolayı üzgün. Bizde üzgünüz. Hiç yaşanmaması gereken bir olay."

Kolunda da çatlak oluşmuş

s-1522e0dd1f8a9741dfd8bfbef639251c412c11 Gece saatlerinde sol kolunda ağrı hisseden Mustafa Necati Erdem'in kolunun çatladığı anlaşılarak alçıya alındı. Erdem, "Hastaneye gittik, hastanede film çektiler. Film çektikten sonra çatladığını anlayarak kolumu alçıya aldılar. Alçıda kolum şimdi." diye konuştu.

Yaşlı adama tokat atan Y.B. serbest bırakıldı

s-8c69719ea17c1d8231e2585749c2b0dd8045f1 Y.B. polis ekiplerince yakalandı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen Y.B. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Y.B’nin ifadesinde yaşlı adamın kendisine hakaret ettiği ve sinirlerine hakim olamadığını söylediği öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 20:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER