Netflix, artık "kilitleyecek"

Netflix, film ve dizileri izlerken telefonun ekranına yanlışlıkla dokunmayı engelleyen bir işlevi Android için sundu.

Netflix, artık

Netflix, film ve dizileri izlerken telefonun ekranına yanlışlıkla dokunmayı engelleyen bir işlevi Android için sundu. Yeni kilit ekranı işlevi, sunucudan yapılan bir değişiklikle ahenkli cihazlara sunulmaya başlandı.

Netflix'i telefon yoluyla akıllı TV'lerin ekranına yansıtanlar, yeni işlevi yardımsever bulacaklar. İşlev tamamen mesela gelen bir epostayı gözden geçirmek ya da bir mesaja yanıt atamak istediğinizde, yanlışlıkla Netflix uygulamasına dokunup görüntüyü bozma sorunu, büyük oranda ortadan kalkacak.

Yeni "Screen Lock" işlevi, bir dizi ya da film izlerken görünüyor ve ekrandaki bütün denetimleri kapatıyor. Geriye Doğru kalan tek düğme, ekranın kilidini açmaya yarıyor. Yani ekran kilidi etkin durumdayken yürütme, geri sarma, duraklatma, ileri sarma, daha aşağı yazı gibi işlevler devre dışı kalıyor.

aynı zamanda yakınlaştırma ve uzaklaşma işlevlerini kullanmaya devam edebiliyorsunuz. İşlevin birçok cihazda yanlışlıkla dokunma sorununu ortadan kaldıracağı düşünülüyor. Netflix, aynı işlevin iOS için ne vakit sunulacağına dair bir data vermedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER