Nissan logosu değişiyor!

Opel'in logosunun değişmesinin ardından bir değişim adımı da Nissan'dan geldi.

Nissan logosu değişiyor!

Opel'in logosunun değişmesinin ardından bir değişim adımı da Nissan'dan geldi. Nissan 20 yılın ardından logosunu yeniledi.

Markaların yeni logosu, ana çizgilerden çok uzaklaşmayacak şekilde geleceğini hedef alıyor. Marka, anında fark edilebilir, evrimi de yansıtabilecek detaylar kullanmış.

Nissan'ın yeni logosu bu ay itibarıyla hem dijital hem de fiziksel olarak tüm kanallarda görünecek. Şirketin elektrikli araçları, Nissan'ın elektrikli bir geleceğe doğru yol aldığını gösteren önemli bir görsel hatırlatma olarak, geride kalan 20 yola karşılık gelecek şekilde 20 LED ile yanan özel aydınlatılmış bir logoya sahip olacak.

Nissan'ın Eski Logosu

2

İşte Nissan'ın yeni logosundan ilk video:

Nissan Yeni Logosunu Video İle Sergiledi

A New Day for NissanA New Day for NissanNissan as a brand stands for technology that moves you. It brings you to life every time you drive. This brand identity film launches our new logo by awakening the elements as we embark upon a new day for Nissan. Move Beyond. Nissan Global YouTube Channel: The Nissan worldwide channel is our virtual showroom, showcasing our newest models, heritage vehicles, NISMO sports news, and tech advancements. Subscribe to stay up-to-date on Innovation that Excites. Channel Link: Facebook: Twitter: , Instagram: Linkedin: Tesla'ya Nissan'dan ciddi rakip! Nissan'dan oyuncu koltukları Nissan yeni konseptini tanıttı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER