Nokia'dan bir kere daha durdurma

Nokia'nın beklenen amiral gemisi Nokia 9.3 PureView, bu yılın yaz aylarında piyasaya çıkacaktı, ancak görünen o ama telefon bir defa daha ertelenmiş durumda.

Nokia'dan bir kere daha durdurma

Nokia'nın beklenen amiral gemisi Nokia 9.3 PureView, bu yılın yaz aylarında piyasaya çıkacaktı, ancak görünen o ama telefon bir defa daha ertelenmiş durumda. COVID-19 pandemisi ertelemenin başlıca sebebi olurken , HMD Global gerçi bu telefonu planlamak için ellerinden geleni yapıyor.

Nokia Power User'ın raporuna tarafından Nokia 9.3 PureView, yaz aylarında tanıtılmayacak. Şirketin en geç eylül – aralık ayları arasında telefonu tanıtabileceği belirtilirken, giderken listeye yeni bir telefon daha eklenmiş.

HMD Global, orta segmente özel bir model daha duyuracak. Nokia 7.3 olacak olan bu yeni telefon, Nokia 7.2'nin halefi konumuna yerleşecek. Nokia 7.3'ün 2 prototipi ortaya çıkarken, bunlardan birinin 5G desteği gösterdiği de biliniyor. Böylece HMD Global, bütçeye uygun Nokia 5G telefonu da piyasaya sürme hazırlığında.

Peki, ertelenen amiral gemisine dönecek olursak; Nokia 9.3 PureView özellikleri neler ve fiyatı ne dek olacak?

Nokia 9.3 PureView Özellikleri ve Fiyatı

Sonbahar aylarına ertelenen Nokia 9.3 PureView'in 6.3 inç büyüklüğünde Quad HD+ OLED ekranlar beraber geleceği biliniyor. Bu ekran 120Hz tazeleme hızına sahip olacakken, telefonda Snapdragon 865 işlemci, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı yer alacak.

Nokia 9.3 PureView, 5 kameralı bir zeki telefon olacak ve ana kamerası 108 MP şeklinde olacak. Bu telefonunda da tekrar Zeiss ile iş birliğinde olacak olan Nokia, geniş açısal kamera olarak da 64 MP lense yer verecek.

Nokia 9.3 PureView'un fiyatı netlik kazanmış yok. Ama gelen bilgilere göre Nokia 9.3 PureView fiyatı 799 Dolar olacak. Şüphesiz doğruluk kazanması için beklememiz gerekecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER