Oculus ortağı işi bıraktı!

Oculus ortağı işi bıraktı!

Oculus ortağı işi bıraktı!

Sanal gerçeklik firması Oculus'un kurucu ortağı ve eski CEO'su Brendan Iribe, Oculus'tan ayrıldığını bir Facebook gönderisiyle duyurdu.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Bu ayrılık, Oculus Rift 2'nin iptal edileceğine dair dedikoduları tekrar gündeme taşıdı. Iribe'in cihazın geliştirme takımını yönettiğini biliyoruz. TechCrunch'a göre Iribe'ın ayrılığının arkasındaki neden, firmanın sanal gerçeklik bölümünde yaşanan bazı sorunlar.

Oculus'un yeni sahibi Facebook, Rift 2'nin iptal edildiği söylentilerini yalanlamasa da, Rift platformunun geliştirilmeye devam edildiğini belirtti. Rift'in geliştirilmesiyle ilgilenen bir başka takım lideri Nate Mitchell ise şunları söyledi:

"Rift'in geleceğiyle bugün ilgili birçok soru var - Rift/PC platformunu yeni donanımla, yazılımla ve içerikle sürdürüyoruz. Birçok harika şey üzerinde çalışıyoruz. Önümüzdeki aylarda daha fazlasını açıklayacağız."

Bu gelişmeler Oculus'un PC VR ürünlerinin sonu anlamına geliyorsa, firma Oculus Go ve yeni Oculus Quest gibi daha uygun fiyatlı, hepsi bir arada çözümlere yönelecek demektir.

Önceki HaberŞirketler Teknoloji Yeteneklerine Kolay Ulaşacak Sonraki HaberChrome'a Resim İçinde Resim İşlevi
Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2018, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER