Off-road tekerlekli sandalye

Cambry adlı bayan, hayatının büyük bir kısmını engelli olduğu için kaldırımlarla sınırlandırmıştı.

Off-road tekerlekli sandalye

Cambry adlı bayan, hayatının büyük bir kısmını engelli olduğu için kaldırımlarla sınırlandırmıştı. Felç olduktan sonradan tekerlekli sandalyeye hükümlü olan Cambry için erkek arkadaşı Zack Nelson, iki elektrikli bisikleti bir araya getirip bir off-road tekerlekli sandalye ortaya çıkardı.

Cambry'ın daha pozitif yere gitmesine yardım etmek için bu ürünü tasarlayan Nelson, özgürlüğün kapısını araladı. Daha önce imkansız gibi görünen engelleri rahatlıkla aşan Cambry, bundan böyle omuzları ağrımadan kilometrelerce yol yapabiliyordu.

Bir Sene Sonradan Evlendiler ve Süratli Imal Kararı Aldılar

Bu tasarımı ortaya çıkardıktan bir sene sonradan Cambry ve Zack evlendiler ve 'Tekerlekli Sandalye Değil' (Anekdot-a-Wheelchair) dedikleri arabulucu hızlı üretime sokmaya karar verdiler. Bu zaman her tarafında, çift orijinal tasarıma dayanarak güvenilir bir arazi arabulucu ortaya çıkardılar.

Hızlı ve Hafif Bir Tasarım Planladılar

Çifte tarafından, tekerlekli sandalyeye uyarlanabilir bir off-roader seçerken, insanların birkaç seçeneği var oysa temel olarak, ya bir araba kadar maliyeti var veya çok yavaş. Bu yüzden uzun menzilli, hızlı ve hafif bir şey tasarlamak istediler. Ama bunu yerine getirmek basit değildi.

Zack, "'Tekerlekli sandalye değil'i geliştirirken en güç kısım fiyattı. Herkes için idareli bir şey tasarlamak istedik. Kaliteli bileşenler ve mümkün olan en az maliyetle basit bir tasarım bulmak birazcık vakit aldı. Fakat sanırım derhal piyasada yer alan öteki 'off-road tekerlekli sandalyelerin' maliyetinden daha ucuza herkesin tadını çıkarabileceği bir şey ürettik."

Elektrikli ve Oldukça Sessiz

sessz

12 mph (20 km) Gidebilir

20 KM

Bir Akü İle 10-20 aks ve İki Akümülatör ile 25-35 eksen Gidebilir (araziye, binicinin ağırlığına ve yükün ağırlığına emrindeki olarak)

aku

Bu Tekerlekli Sandalye, Soğutucuları, Kamp Malzemelerini Ya Da Piknik Sepetini Taşımak İçin Arkada Bir Alana Sahip

sepet

Oysa Basit Kum Ya Da Karla Bir Bisiklet Gibi Mücadele Edebiliyor

eTakriben 100 Kg Taşıyabiliyor

100 kg

Honda'dan yeni elektrikli hamlesi Intel, bunu da yaptı! Sandalyeler de akıllandı!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER