Office 365'e Corona Virüsü önlemi

Microsoft, Office 365 hizmetlerine artan talebi karşılayabilmek için geçici bazı ayarlamalar yapacağını duyurdu.Bitdefender Antivirüs Koronavirüs Nedeniyle Ücretsiz!Dünya'da 500 milyondan fazla kullanıcıyı koruyan Bitdefender Antivirüs, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle zamanlarını.

Office 365'e Corona Virüsü önlemi

Microsoft, Office 365 hizmetlerine artan talebi karşılayabilmek için geçici bazı ayarlamalar yapacağını duyurdu.

2020032512452363885.jpgBitdefender Antivirüs Koronavirüs Nedeniyle Ücretsiz!Dünya'da 500 milyondan fazla kullanıcıyı koruyan Bitdefender Antivirüs, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle zamanlarının büyük bir çoğunluğunu evde geçirmek durumunda kalan kullanıcıların internette daha güvenli olmalarını sağlayacak yeni bir kampanya başlattı

Firma, yaptığı duyuruda Microsoft 365'in bazı işlevlerinde "geçici ayarlamalar" yapacağını söyledi. Firma, ilk müdahale, sağlık ve acil durum yönetim hizmetleri ve devlet kurumları gibi kritik hizmetlere öncelik vereceğini belirtiyor. Office 365 hizmetlerini yakından izleyecek olan Microsoft, aşırı yüklenme durumunda yükü dengelemek üzere gerekli müdahaleyi yapacak.

Corona virüs testi pozitif olan ünlüler!Çin'de başlayan ve bütün ülkeyi saran yeni tip corona virüs ünlülere de sıçradı

Geçici ayarlamaların yapılacağı hizmetler arasında OneNote, SharePoint ve video paylaşım hizmetiStream bulunuyor. Duyuruya göre yapılacak kısıtlamalar arasında OneNote'ta ek dosya boyutunun ve eşitleme süresinin değiştirilmesi, SharePoint'te video çözünürlüğünün düşürülmesi, Stream'e yeni video eklenmemesi ve toplantı çözünürlüğünün 720p'ye ayarlanması var.

Önceki HaberWindows 10'lu PC'nizi hızlandıracak 4 ipucu! Sonraki HaberInstagram'dan Yeni Co-Watching İşlevi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER