Okul otobüsünden ev yaptılar

Robbie ve Priscilla, işe gidip varmak yerine uzaktan alıştırma imkanı kazandıklarında, istedikleri süre istedikleri yere götürebilecekleri bir eve taşınmak istediler.

Okul otobüsünden ev yaptılar

Robbie ve Priscilla, işe gidip varmak yerine uzaktan alıştırma imkanı kazandıklarında, istedikleri süre istedikleri yere götürebilecekleri bir eve taşınmak istediler. Çift 1998 model Thomas Mektep Otobüsünü satın alarak, tekerlekli minik bir eve dönüştürdüler.

Bu değin dar bir konut tasarlayan ve inşa eden iki seyahat meraklısının yaptığı bu hayat alanı, bir takım dairelerden bile çok daha güzel görünüyor. Bu otobüs, günlük yaşamda ihtiyacınız olan her şeyi karşılamak için donatılmış.

karavan

"Gerçek Bir Ev Kapısı Bile Ekledik"

Robbie ve Priscilla okul otobüsünü seçtiler, çünkü önümüzdeki birkaç yıl yolculuk etmeyi planlıyorlardı ve yeni evlerinin tekerlekleri olan minik bir konut gibi görünmesini ve o şehvetli vermesini istiyorlardı.

 "Minik evleri seviyoruz ve içinde yaşayanların hayat tarzına hayran kaldık, bu yüzden 'Neden tekerlekli bir tane yapı etmiyoruz?' diye düşündük . "Hoş bir dış görünüş vermek için hakiki bir evin kapısını bile ekledik."

karavan

"Güvenli ve Özelleştirilebilirdi"

"Bir diğer niçin de tamamen şebekeden çıkarılmasını ve ihtiyaçlarımıza kadar özelleştirilmesini istemiştik. Tipik RV'de bulunmayan bir takım özellikler odun sobası, reel tuğla duvar, iyice güneş, hakiki kuvars tezgahı, hakiki fayans, gerçek cam duş kapısı ve daha fazlasıdır. Hem, okul otobüsleri bir kaza durumunda RV'lerden daha tehlikesiz olacak şekilde tasarlandı. "

karavan 2

"Yolculuk, Öbür Manzaralar Görmenin Ötesinde Bir Şey"

Jurnal yaşamlarının tekdüzeliğinden kopmak zorunda hissettiklerini söyleyen çift şöyle devam ediyor: "Seyahat ederken, yeni yerler keşfederken, yeni yiyecekler denerken, kendimizi yeni kültürlere kaptırırken fazla mutluyduk. Yeni şeyler tecrübe etmek ve maceralara çıkmak için gelişiyoruz. Gezi konusunda sihirsel bir şey var. Öbür manzaraları görmenin ötesine geçiyor. Sizi değiştiren deneyimler bu. Bir sonraki maceramızı planlamaya hazır gezilerimizden eve gelirdik. Diğer bir unutulmaz tecrübe için bizi susamış bıraktı. "

tadilat

"Evcil Hayvanlarımızı Evde Bırakmaktan Korku Ediyorduk"

Çift otobüsü yapı etmeye başlamadan önce, sahip oldukları her fırsatta yolculuk ediyorlardı. "Fakat bizi gerçekten rahatsız eden bir şey vardı. Evcil hayvanlarımızı evde bırakmaktan korku ediyorduk ve uzaktayken onları özlüyorduk." diye açıklıyor Robbie ve Priscilla. "Seyahat etmeye ve yanımızda bulundurmaya devam etmenin bir yoluna ihtiyacımız vardı. "

e

"Kedimiz ve Köpeğimiz Vardı"

"İnşaata başladığımızda bir köpeğimiz ve bir kedimiz vardı. Bundan Böyle yalnızca bir kedimiz var. Köpeğimize yola çıkmayı planlamadan bir ay önce kanser teşhisi kondu ve bundan daha sonra sağlığı hızla kötüleşti. Otobüs yolculuğuna çıkamadı ama kalbimizde. "

olmek istiyorum

İnşa Bir Buçuk Yılda Tamamlandı

Otobüsü her tarafta biçimlendirmek ve yaşanabilir ülkü getirmek bir buçuk yıl sürdü, fakat ara sıra fazla pozitif ara verme verdiler. "Ara vermeden yapsaydık, olasılıkla bir yıl olurdu" dediler.

Bu vakit zarfında, eski okul otobüsünü gerçekte bir eve dönüştürdüler. Yaşam alanı 6 360 watt güneş paneli ile güçlendirildi, 8 6V 315AH Truva pilleri ile donatıldı.

4r

Otobüsün bir A / C tavanı vardı, bu yüzden soğutma bir sorun değildi. Sıcak tutmak için bir takım adımlar atıldı: "İki ısıtıcımız var. Bir propan deniz ısıtıcısı ve odun sobası / ısıtıcısı, "dedi Robbie ve Priscilla. "Propan ısıtıcı soğuk sıcaklıklar içindir, oysa fazla soğuk değildir. 33 derece ve rahat bir gece kullandık. "

Bundan daha soğuk olsaydı, çift muhtemelen odun sobasında bir ateş yakardı. "O, otobüsü öyle fazla ısıtıyor ki hemen şimdi kullanmamız gerekmiyor. Bu kışı bekliyoruz."

3

"10 Ay Baştan Başa Yoldaydık"

Robbie ve Priscilla, "21 Mart 2019'da evimizi Orlando, FL'de bıraktık ve Doğu Sahili'ne yöneldik. Neredeyse 10 ay boyunca yoldaydık ve Cape Breton, Nova Scotia'ya değin yolculuk ettik. Bir gezi yapmadan 137 farklı şehri ziyaret ettik. Sadece akışa kapıldık."

beyaz karavan

Çift daha sonra birkaç aylığına eve döndü: "2020'nin başında birkaç yurtdışı gezisi planladık ama sadece Brezilya gezilerinden birine gittik. Diğerleri koronavirüs pandemisi sebebiyle iptal edildi."

Fiilen şimdi Batı Yakası'nda olmaları gerekiyordu, ancak programları 4 ay boyunca umulmadık bir şekilde seyahate çıkmaktan azıcık uzak.

soba

"İşimizi ve yatırımlarımızı internete sahip olduğumuz sürece uzak yönetebiliyoruz. her yerde olabiliriz. Şüphesiz benzer bir şey yerine getirmek isteyen, oysa uzaktan çalışamayan birçok insan için çalışan bir seçenek. "

3

2 Kez Karavanı Satmaya Karar Vermişlerdi

Robbie ve Priscilla bu süreçte az daha her şeyden 2 defa vazgeçtiler. "Bir ara, bizim otobüsümüz Craigslist'te listelenmişti çünkü pencerelerimiz sızdı ve sızıntıyı nasıl durduracağımızı bulamadık. Uyandırmak, arındırmak ve yeni kalafatla tekrar yerine getirmek da dahil elde etmek üzere her şeyi denedik, ama yine de sızdırıyorlardı. Fazla düşündükten sonradan ilandan kaldırdık ve bütün pencereleri yenilemeye karar verdik. İşe yaradı! Görünen o ki, eski mühürler çürümüştü ve su geçmeye devam etti. Yeni pencereleri kurduktan sonra, yola koyulduk."

3

"Yapıyı tamamladıktan sonradan sorunla daha karşılaştık. Otobüs bitti ve biz bu konuda son derece heyecanlıydık lakin daha sonra motorumuzun üflemeli contası olduğunu öğrendik ve yenisine ihtiyacımız vardı. Otobüs aylarca dükkandaydı. Hemen yeni bir motorumuz var. "

karavan içi

karavan

dus

w

3

klozet

2

3

3

karavan

Google Maps'e otobüs güncellemesi Mercedes-Benz'den 90 bin otobüs Seyahat için HES kodu nasıl alınır?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER