"Ölüm meleği" interneti salladı

ABD eyaleti Florida'daki bir takım plajlar, COVID-19 küresel salgını sebebiyle uzun süreden sonradan ilk kez açılmaya başlandı.

ABD eyaleti Florida'daki bir takım plajlar, COVID-19 küresel salgını sebebiyle uzun süreden sonradan ilk kez açılmaya başlandı. İnsanlardan somut mesafe kurallarına uymaları beklenirken avukat Daniel W. Uhlfelder, bir "ölüm meleği" kostümüyle, tırpanıyla birlikte, canlı yayında bir TV kanalına yorumlama yaparak dikkatleri üstüne çekti.

Kendisinin "dev bir plaj yanlısı" olduğunu söyleyen Uhlfelder, "ama tüm insanları alanımıza getirip virüsü yaymak... bu bence iyileşme sürecini uzatacak ve bence daha iyi önlemler almayız. Hemen Şimdi çok erken ve bu yerinde değil," dedi. Uhlfelder'in plaj ziyareti, Twitter üzerinde sıkça konuşulan konulardan biri oldu.

News 13's Faith Graham spoke with the 'Grim Reaper' live on News 13 at Midday. See what he had to say here -- https://t.co/UvDqLyCd1U

— WMBB News 13 (@WMBBTV) May 1, 2020

Ölüm Meleği kostümünü salgın esnasında insanları uyarmak için giymeyi birincil düşünen kişi Uhlfelder olmadığı gibi, plajlar konusunda dikkat yapan ilk kişi de olasılıkla Uhlfelder yok.

JOURNALISM 101: As a rule, never hand over your ?? ... unless it's the Grim Reaper. pic.twitter.com/VYIm9KBlGD

— ?? David Gura ?? (@davidgura) May 1, 2020

Florida sakinlerinin plajda vakit vermek için havlu veya sandalye getirmelerine halen izin verilmiyor. Plajda kalınabilen süreye de kısıtlamalar getirilmiş durumda.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER