Online Tanzim Satış Dönemi: Uygulama İnternet Ortamına Taşınıyor

Online Tanzim Satış Dönemi: Uygulama İnternet Ortamına Taşınıyor

Online Tanzim Satış Dönemi: Uygulama İnternet Ortamına Taşınıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, sebze ve meyvede tanzim satış uygulamasını internet ortamına taşıyacaklarını açıkladı ve "Sebze ve meyvede tanzim satış uygulamasını, Türkiye’nin Milli Pazaryeri Platformu www.epttavm.com’da başlatıyoruz" dedi. 

Pazartesi günü Ankara ve İstanbul'da başlayan tanzim satışlar internete de taşındı.

Satışlar Başladı: Ucuz Meyve Sebze İçin İstanbul'da ve Ankara'da 'Tanzim Satış Noktaları' Açıldı -

PTT'nin online platformu üzerinden de sebze meyve alınabilecek.

s-6564a863c5a76bb2103d3c91f0fe4f577a2e35 Sebze ve meyve fiyatlarındaki ciddi oranda yükselişe dikkati çeken Turhan, "Enflasyonla Topyekûn Mücadele kapsamında vatandaşlarımıza ekonomik fayda sağlamak amacıyla uygulamaya konulan tanzim satışlarını, Türkiye'nin Milli Pazaryeri Platformu www.epttavm.com'da başlatıyoruz" açıklamasında bulundu.

PTT'nin internet adresindeki yer alan meyve ve sebzelerin tanzim fiyatlarıyla satıldığı bilgisini paylaşan Turhan, tüm ürünlerin PTT Kargo ve Lojistik aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacağını duyurdu.

s-8dec575973490a366c5266f2cf447b28351478Bakan Turhan, yazılı açıklamasında, Tarım ve Orman Bakanlığı desteği ve PTT AŞ güvencesiyle başlatılan proje kapsamında tarım ürünlerinin vatandaşa ulaşması sürecinde yaşanan aracı hizmet ücretlerini ortadan kaldırmayı amaçladıklarını ifade etti.

Açıklamada ayrıca "Vatandaşımıza ekstra ücret yansımaması için Tarım ve Orman Bakanlığı ile birlikte çaba içerisindeyiz" denildi.

s-e942c014dd841acab39b5c87d5fc9b4f2826d9 Turhan, Milli Pazaryeri Platformu olarak vatandaşların tanzim noktalarında sıra beklememeleri, sebze ve meyvelerini uygun şartlarda alabilmeleri için sorumluluk üstlendiklerini şöyle devam etti:"Vatandaşımıza ekstra ücret yansımaması ve uygulamada avantajların artırılması amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı ile birlikte çaba içerisindeyiz. e-Tanzim uygulamamamızın süratle başlatılması için de çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz."
Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER