Örümcek Adam da evden çalışıyor

Dünya çapında birçok ülkede sinemalar dahil olmak üzere birçok sosyal alan, Corona virüsünün yayılmasını önlemek için geçici olarak kapatılıyor.

Örümcek Adam da evden çalışıyor

Dünya çapında birçok ülkede sinemalar dahil olmak üzere birçok sosyal alan, Corona virüsünün yayılmasını önlemek için geçici olarak kapatılıyor. Spider-Man gibi film süper kahramanları da salgına karşı kendilerine has tedbirlerini almaya başladılar.

202003161412044888.jpgThe Walking Dead Tarihinde Kötü Bir İlkPopüler zombi dizisi The Walking Dead, 10 sezonluk tarihinde bir ilki yaşadı 2020031811171545572.jpgSpider-Man (Örümcek Adam), Corona'ya Karşı Bir Süre Evden Çalışacak Resim: Jon Watts

Spider-Man'in yönetmeni Jon Watts, pazar günü Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafta Spider-Man'in gözlükleriyle, evde nasıl çalıştığını gösterdi. Watts'ın fotoğrafın altına yazdığı "Herkes için güvende kalın" sözcükleri ise gözden kaçmadı. Bilindiği üzere virüse karşı aldığınız temizlik gibi önlemler, sizden çok başkalarını da korumaya yarıyor. 

Windows 10, Sonunda Yıllar Önce Koyduğu Hedefe UlaştıWindows 10, Microsoft'un yaptığı açıklamaya göre, biraz geç de olsa, en başta koyduğu hedefe ulaştı

Paylaşılan fotoğraf, bir gün geriye dönüp baktığımızda Corona günlerini hatırlatmakta bizlere yardımcı olabilir.

Önceki HaberTanıtıldı: MacBook Air 2020 Özellikleri Sonraki HaberChrome'a İki Yeni İşlev Daha Geliyor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER